Κύριε Τζιτζικώστα....θα σας μαλώσουνε.....δυο γκάφες;



- Με μία απίστευτη δήλωση ο εκλεκτός της κυβέρνησης Περιφερειάρχης Μακεδονίας Α.Τζιτζικώστας προσπάθησε να δικαιολογηθεί γιατί κάλεσε τη Χρυσή Αυγή στην παρέλαση
- ''Θα μπορούσα να μην καλέσω το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος''
- Άδειασμα από τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο:''όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει. Ο κ.Τζιτζικώστας οφείλει άμεσα να προβεί σε διορθωτική δήλωση"

Ως "γκάφα" χαρακτηρίζει τη νέα δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα περί της πρόσκλησης που απηύθυνε προς την Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει στην παρακολούθηση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και του ζητά διορθωτική δήλωση.
Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο, ο κ.Κεδίκογλου τονίζει ότι "όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει. Ο κ.Τζιτζικώστας οφείλει άμεσα να προβεί σε διορθωτική δήλωση".
Νωρίτερα, μιλώντας στο Mega, ο κ.Τζιτζικώστας είπε ότι «πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης -μακριά από έμενα αυτό- θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος». 
Πηγή: Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040