Η οργισμένη αντίδραση του Λιάγκα σε όσα είπε η Λιάνα Κανέλλη......



"Με στεναχώρησε..."
H Λιάνα Κανέλλη ήταν σκληρή χθες το βράδυ, μιλώντας για τα τηλεοπτικά ζευγάρια του ΜΕΓΚΑ και του ΑΝΤΕΝΝΑ στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά! ...
"Είναι χάλι. Είναι σαν τα εν οίκω, εν δήμω.Είναι χάλι σαν αντίληψη. Δεν το αντέχω.

Όλοι να γκρινιάζουν για μια σειρά από πράγματα. Έχω τον Μιχαλολιάκο και την Ζαρούλια στη Βουλή. Κάνει κακό στους ίδιους και τηλεοπτικά... Η οικειότητα που έχεις με κάποιον, δεν είναι καλό πράγμα στην τηλεόραση...
"Το μυστικό της τηλεόρασης είναι ένα. Αυτό που το κοινό το αντιλαμβάνεται αμέσως. Πρέπει να είσαι ίδιος πίσω από το γυαλί και μπροστά από το γυαλί. Ακόμα και αν είναι ρόλος. Βλέπω στο youtube σε διάφορα βίντεο, μια αισθητική που δεν βλέπω στην τηλεόραση".
Σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά, έπαιξαν το συγκεκριμένο απόσπασμα και θέλησαν να το σχολιάσουν:
"Συμφωνώ απόλυτα στο τελευταίο. Το γυαλί σε ξεγυμνώνει, ειδικά σε μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή. Έχει απόλυτα δίκιο η Λιάνα, ξεκάθαρα φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Εμένα με στεναχώρησε πάρα πολύ, δεν θα απαντήσω επειδή τη σέβομαι. Έχει υπάρξει εξαιρετικά καλή δημοσιογράφος.
Με στεναχώρησε πολύ όταν η Λιάνα μας συνέκρινε με το Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια και ο κόσμος από κάτω χειροκρότησε. Αλλοίμονο αν κάποιοι θεωρούν ότι έχουμε καμία ταύτισει. Ο κόσμος πρέπει να ακούει τι λέει ο άλλος και να μη χειροκροταέι επειδή το κάνει ο κομπέρ"
Η συζήτηση μετά προχώρησε, μιας και ο Θέμης Γεωργαντάς πρόετρεψε τον Γιώργο και την Φαίη να ...ανταλλάξουν παρτενέρ με τον Κωστόπουλο και τη Μπαλατσινού!
Λιάγκας: "Εγώ με τη Μπαλατσινού δεν θα ταιριάζα..."!
Πηγή.gkourou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040