30 Έλληνες φωτογραφίζονται γυμνοί...







Από τη Πηνελόπη Πλάκα και την Ιωάννα Λίλη μέχρι τη Σάντυ Κουτσοσταμάτη και την Ανθή Σαλαγκούδη, 30 ξεχωριστές προσωπικότητες ποζάρουν γυμνοί στη καμπάνια του περιοδικού Adore εναντίον του AIDS. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το περιοδικό Adore συμμετέχει στον αγώνα κατά του AIDS και με σύνθημα «μόνο η αγάπη είναι μεταδοτική», ζητάει από 30 Έλληνες να ποζάρουν γυμνοί.
Το Provocateur επικοινώνησε με την σύμβουλο έκδοσης και διευθύντρια

σύνταξης του Adore Σοφία Τουντούρη, που μαζί με τον σύμβουλο έκδοσης και υπεύθυνο μόδας Στέφανο Μαλαμα οργάνωσαν τη καμπάνια του περιοδικού.
«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουμε μέσα από το adore τον αγώνα κατά του AIDS. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ζητήσαμε από 30 ξεχωριστές προσωπικότητες να φωτογραφηθούν απενοχοποιώντας το γυμνό, στέλνοντας από κοινού το μήνυμα ότι αγαπούν τη ζωή. Τριάντα διαφορετικοί άνθρωποι, από διαφορετικούς χώρους, ενώνονται για έναν κοινό σκοπό, να δείξουν τη γυμνή αλήθεια γύρω από μία μάστιγα που δυστυχώς εξακολουθεί να σημειώνει αρνητικά ρεκόρ.
Μακριά από προκαταλήψεις οι φωτογραφιζόμενοι συμμαχούν μαζί μας, ώστε να περάσουμε το μήνυμα πως οι οροθετικοί δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού και σίγουρα η περιθωριοποίηση και ο κοινωνικός ρατσισμός δεν τους αξίζουν. Με βασικό μας μότο πως το μόνο “όπλο” για τον ιό είναι η πρόληψη συνεισφέρουμε κι εμείς από τη δική μας πλευρά σε μία παγκόσμια προσπάθεια που δεν θα πρέπει να αφήνει αδιάφορο κανέναν. Το AIDS μας αφορά όλους. Όσο μακριά πιστεύουμε πως είναι από εμάς τόσο κοντά είναι στην πραγματικότητα. Δεν κάνει διακρίσεις σε εθνικότητα, ηλικία, φύλο, επάγγελμα ή θρησκεία. Δεν κάνει διαχωρισμό για το αν είσαι straight ή gay. Η άγνοια και ο φόβος είναι πολύ πιο επικίνδυνα από τον ίδιο τον ιό. Οι φορείς του ιού έχουν ανάγκη τη στήριξή μας και την αποδοχή μας. Έχουν ανάγκη να ενσωματωθούν στο κοινωνικό σύνολο και να πάψουν να βιώνουν τον κοινωνικό ρατσισμό. Το σύνθημά μας; Μόνο η αγάπη είναι μεταδοτική!».
Πηγή: Provocateur

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040