Πρωτοφανής απάτη από φαρμακοποιό ......



Μια πρωτοφανή και καλοστημένη απάτη που είχε στήσει ιδιοκτήτρια φαρμακείου στον Πειραιά ξεσκέπασαν οι άνδρες του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής. Προχθές το βραδύ στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθησαν δύο άνδρες οι οποίοι στην κατοχή τους είχαν δεκάδες ναρκωτικά χάπια τα οποία και  πουλούσαν σε ναρκομανείς. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ένας εκ των δύο

συλληφθέντων υποστήριξε ότι αγόραζε τα χάπια -που τις περισσότερες φορές ήταν ληγμένα- από φαρμακείο του Πειραιά χωρίς να έχει όμως συνταγή γιατρού.
Χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί του Τμήματος Συντονισμού έδωσαν στον συλληφθέντα προσημειωμένα χρήματα για να αγοράσει ξανά από το συγκεκριμένο φαρμακείο ναρκωτικά χάπια. Μόλις η φαρμακοποιός του έδωσε τα χάπια, χωρίς να ζητήσει τη συνταγή, συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί εκατοντάδες barcode φαρμάκων και σύμφωνα με πηγές αξιωματικών της ΕΛΑΣ έρευνες πραγματοποιούν και υπάλληλοι του υπουργείου Υγείας για να διαπιστώσουν που έχουν χρησιμοποιηθεί οι συγκεκριμένοι κωδικοί. Κατά την διάρκεια της χθεσινής ανάκρισης το «βαποράκι» που μίλησε στους αστυνομικούς ανέφερε πως αγόραζε τα συγκεκριμένα χάπια για τρία ευρώ, ενώ η κανονική τιμή τους είναι 1,5 ευρώ, και τα πουλούσε στη συνέχεια για δέκα ευρώ το χάπι.
Πηγή :enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040