Κεφαλογιάννης:Ο Λιάπης δεν είναι στέλεχος της ΝΔ...



"Νομίζω ότι αυτή η ιστορία αδικεί τον ίδιο τον κ. Λιάπη. Ελπίζω να έχει επαρκείς εξηγήσεις να δώσει. Ο κ. Λιάπης δεν είναι στέλεχος του κόμματος. Αποφάσισε να ιδιωτεύσει και δεν βρίσκεται στις δομές του. Άρα, δεν έχει κάποιο λόγο η Ν.Δ. σήμερα" τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην γραμματέας του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης .

 "Σε κάθε περίπτωση, ας γίνει και η δίκη που είναι να γίνει και ας πει ο κ. Λιάπης όσα είναι να πει, αλλά είναι κάτι που μας στενοχωρεί και μας πληγώνει, γιατί σ’ αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να δίνεται το καλό παράδειγμα και σ’ αυτήν την περίπτωση δεν δόθηκε το καλό παράδειγμα" είπε μιλώντας στο Βήμα FM.
 Για την εξεταστική για τα υποβρύχια ο κ. Κεφαλογιάννης είπε: "Έπρεπε να πληρώσουμε 500 εκατ. Αυτό είναι πολιτικό θέμα, όχι ποινικό. Διαφωνήσαμε, αλλά το ποιος έχει δίκιο, θα το δούμε στην πορεία. Ο κ. Δρίτσας, ο οποίος ήταν εκείνος που εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ στις εξεταστικές επιτροπές, γιατί έχω δει και τα πρακτικά τις τελευταίες ημέρες, είπε ότι δεν προέκυψαν θέματα ποινικής ευθύνης υπουργών για να ξεκινήσουμε αυτή την ιστορία πάλι σήμερα".
"Αν υπάρχουν νέα στοιχεία, βεβαίως να τα διερευνήσουμε. Αλλά δεν μπορεί να γίνεται αυτό εν όψει εκλογικών σκοπιμοτήτων, λόγω και της ελληνικής προεδρίας και των ευρωεκλογών, για να κρατήσουμε, κατά κάποιο τρόπο, σε μια ομηρία το δεύτερο κόμμα της κυβέρνησης ή να δημιουργήσουμε ένα πρόβλημα στην κυβέρνηση, αφήνοντας μια σκιά, ένα σύννεφο σκανδάλων και μπόχας στο πολιτικό σύστημα, που είναι εύκολο να περάσει και στην κοινωνία" πρόσθεσε.
Πηγή :enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040