Βόμβα Γλέζου: Δεν αποκλείω ενδεχόμενο συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ


- Μια φράση του Μανώλη Γλέζου που αναμένεται να συζητηθεί
- Ειπώθηκε στην Βουλή στην συζήτηση για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ
- Ο κ. Γλέζος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο  συγκυβέρνησης ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ εφόσον εγκαταλείψει η Κυβέρνηση όλη αυτή την πολιτική που έχει


«Η πρόταση που μας ήρθε να συγκυβερνήσουμε με τη Ν.Δ. αποδεικνύει ακριβώς ότι δεν έχει πια τη δύναμη, την έχει χάσει και γι’ αυτό ζητάει να συγκυβερνήσουμε. Να συγκυβερνήσει το ζενίθ με το ναδίρ…» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γλέζος και έθεσε όρους και προϋποθέσεις, που προφανώς αδυνατούν να κάνουν πραγματικότητα ένα τέτοιο σενάριο…
Εάν ναι, εάν σκέφτεται να τα εγκαταλείψει όλα αυτά η Κυβέρνηση, δεν πιστεύω αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση να συγκυβερνήσουμε με τη Ν.Δ.
«Δηλαδή θα εγκαταλείψει η Κυβέρνηση την πολιτική του δανεισμού, θα εγκαταλείψει την πολιτική να αρπάζει από το λαό και να δίνει στις τράπεζες; Εάν ναι, εάν σκέφτεται να τα εγκαταλείψει όλα αυτά η Κυβέρνηση, δεν πιστεύω αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση να συγκυβερνήσουμε με τη Ν.Δ.. Εφόσον εγκαταλείψει η Κυβέρνηση όλη αυτή την πολιτική που έχει!» σημείωσε χαρακτηριστικά το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς.
Ο κ. Γλέζος, στην παρέμβαση του στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για την αποκρατικοποίηση της «ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι έχει χάσει τη δεδηλωμένη «καθώς στηρίζεται σε 50 βουλευτές που «έκλεψε» από τα υπόλοιπα κόμματα μέσω του "καλπονοθευτικού" νόμου», όπως είπε.
Πηγή :newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040