Ο Σόρος "τις έφαγε" από την 30χρονη πρώην σύντροφό του!


Κι όχι μόνο ο Σόρος. Η 30χρονη Βραζιλιάνα ηθοποιός Αντιάνα Φερέιρ, τα έκανε γυαλιά - καρφιά σε δικαστήριο της Νεας Υόρκης όπου συναντήθηκαν μαζί με τους δικηγόρους τους σε αίθουσα συσκέψεων για να βρούν λύση σε παλιότερο επεισόδιο όπου ο Σόρος είχε καταγγείλει ότι τον είχε χτυπήσει.


Δεν χτύπησε μόνο τον Σόρος αλλά και όλους τους δικηγόρους, ακόμα και τον δικό της!
Όταν λοιπόν συναντήθηκαν για να βρούν λύση στην διένεξή τους, με τον δικηγόρο της, τους νομικούς συμβούλους του  Σόρος και τον ίδιο τον ζάμπλουτο χρηματιστή, η Φερέιρ επιτέθηκε στον Σόρος χτυπώντας τον (ρίχνοντας κάτω τα ακουστικά που φορούσε), στον δικηγόρο του Μάρτιν Σίνγκερ αρπάζοντάς του τα γυαλιά που φορούσε και πετώντας τα, σε έναν βοηθό του Σόρος στον οποίο έριξε μια σφαλιάρα και τον κλώτσησε στο καλάμι, σε έναν άλλο δικηγόρο τον οποίο απείλησε ότι θα τον «χώσει στη φυλακή» και στον ίδιο τον δικηγόρο της, τον οποίο χτύπησε φεύγοντας!
Η Φερέιρ διεκδικεί από τον πρώην σύντροφό της και διάσημο δισεκατομμυριούχο χρηματιστή αποζημίωση δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων για τον τσακωμό της με τον Σόρος, κατά τη διάρκεια του οποίου τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε.
Ο τσακωμός είχε ξεσπάσει όταν η Φερέιρ έμαθε πως ο Σόρος, ενώ αρχικά της είχε τάξει να της αγοράσει ένα χλιδάτο διαμέρισμα στην περιοχή Upper East Side της Νέας Υόρκης, τελικά το αγόρασε για τη νυν σύζυγό του Ταμίκο.
Πηγή:newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040