Ο Καρατζαφέρης υποψήφιος στην... Κύπρο


Το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές στην Κύπρο συζητά ο Γ. Καρατζαφέρης.
Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξηγεί ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία Κύπριων φοιτητών και επισημαίνει την ανάγκη να υπάρξει ένα βροντερό «όχι» στην προσπάθεια ξεπουλήματος του Κυπριακού.


«Υπήρξε μία πρωτοβουλία από Κύπριους φοιτητές που έχουν σπουδάσει σε ελληνικά πανεπιστήμια, οι οποίοι είχαν αυτή την ιδέα να κατέβω υποψήφιος ευρωβουλευτής στην Κύπρο», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Δέχτηκα μία σειρά μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων από την Κύπρο, τα οποία ήταν προφανώς επεξεργασία αυτής της ομάδας των φοιτητών».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει ακόμη συζήτηση για τον σχηματισμό που θα επιλέξει. «Η κοινή συνισταμένη με αυτά τα νέα παιδιά είναι να δημιουργήσουμε μία νέα πρόταση-διάσταση, να μεγιστοποιήσουμε το ενδιαφέρον του κυπριακού λαού απέναντι σε αυτά που μεθοδεύονται», είπε.
Μάλιστα, ο κ. Καρατζαφέρης εκτιμά ότι η αντίδραση του κυπριακού λαού στη λύση που προωθείται πρέπει να μετατραπεί σε «κατακλυσμό», «διαφορετικά ο κ. Αναστασιάδης και το ΑΚΕΛ θα περάσουν το ξεπούλημα στους Τούρκους».
«Δεν επιτρέπεται η πτώχευση ενός ολόκληρου κράτους, της Κύπρου, όπως συνέβη και σε εμάς, να χρησιμοποιηθεί ως όχημα για να περάσουν τα χυδαία σχέδια όσων απεργάζονται το ξεπούλημα και την διάλυση της Κύπρου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Πηγή: Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040