Τι λένε στο theToc Καμίνης και Αρης για την πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση για την Αθήνα


«Τα πρώτα μηνύματα θετικά αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Η μάχη της Αθήνας θα δοθεί μαζί με τους πολίτες της για τη νέα αντίληψη και το νέο τρόπο οργάνωσης και διοίκησης της πόλης τους» ανέφεραν στο theTOC.gr συνεργάτες του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη σχολιάζοντας τα ευρήματα της πρώτης μεγάλης δημοσκόπησης της Metron Analysis για το Δήμο της Αθήνας.

Αντίστοιχα συνεργάτες του Αρη Σπηλιωτόπουλου σημείωναν επίσης στο theTOC.gr πως η δημοσκόπηση δείχνει ότι παρά το ότι η υποψηφιότητα του ανακοινώθηκε μόλις προ δύο ημερών βασικός του αντίπαλος είναι ο νυν δήμαρχος και το αποτέλεσμα στην παράσταση νίκης ότι η κοινωνία προεξοφλεί την «περπατησιά» της υποψηφιότητας του.
«Το σημαντικότερο εύρημα είναι ότι οι Αθηναίοι φαίνεται πως έχουν διαρρήξει τη σχέση τους με τα χρίσματα και τις κομματικές εξουσιοδοτήσεις. Επιλέγουν πρόσωπα όπως ο Γιώργος Καμίνης που αποδεδειγμένα προωθούν την αντίληψη μιας αυτοδιοίκησης χειραφετημένης και ανεξάρτητης. Αυτή την αυτοδιοικητική αντίληψη υποστηρίζει η ΔΗΜΑΡ» ανέφερε στο theTOC.gr ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας. Μόλις την Πέμπτη ο Φώτης Κουβέλης είχε επισκεφτεί στο Δημαρχείο τον Γιώργο Καμίνη και επιβεβαίωσε δημοσίως την στήριξη στον νυν δήμαρχο.
Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενοι στη δημοσκόπηση αναφέρουν «Το γεγονός ότι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχει αφετηρία διψήφιο ποσοστό όντας ο λιγότερο αναγνωρίσιμος δείχνει δυναμική πρωτιάς. Οσο περνά ο καιρός και γίνεται πιο αναγνωρίσιμος τόσο θα κερδίζει περισσότερο»
Tο πρώτο σχόλιο για τη δημοσκόπηση της Metron Analysis ήρθε άμεσα μέσω twitter από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη. «Σε όσους ρωτούν για το 10% του Σακελλαρίδη στην Αθήνα,στο πρώτο σχετικό γκάλοπ,απαντώ:Ο Τσίπρας το 2006,ξεκίνησε με 2%. Γνωστή η συνέχεια...», αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης.
 «Τα ευρήματα αυτής της δημοσκόπησης αποτυπώνουν,όσο αυτό είναι δυνατόν την προσφορά του δημάρχου Γιώργου Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων κυρίως στα προβλήματα της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, στα οικονομικά ελλείμματα του Δήμου που έγιναν πλεονάσματα, στη μεταρρυθμιστική πνοή που έδωσε στο πρώτο Δήμο της χώρας» δήλωσε στο TheTOC.gr ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.
Πρόσθεσε πως «η Ν.Δ. πληρώνει την διάσπαση των δυνάμεων της και ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει την επιλογή ενός προσώπου με αδύναμα χαρακτηριστικά στην πλειοψηφία των πολιτών αλλά και το ψευτοδίλημμα μνημόνιο - αντιμνημόνιο που βάζει σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες των δημοτών». Και συμπλήρωσε: «Ωστόσο η ευχάριστη έκπληξη είναι τα μικρά ποσοστά  του εκλεκτού της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη,δείχνοντας ότι ο νεοναζισμός, ο φασισμός, ο ρατσισμός, βρίσκονται σε οπισθοχώρηση, μια και έχει γίνει πλέον αντιληπτή η εγκληματική δραστηριότητα τους από τους πολίτες,σε μια περιοχή που αποτέλεσε το εφαλτήριο της
    Η μάχη για τον Δήμο της Αθήνας μόλις ξεκινάει και θα είναι πολύ δύσκολη μέχρι το τελευταίο λεπτό που θα κλείσουν οι κάλπες.
    Εύχομαι και ελπίζω οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες να δώσουν στο Γιώργο Καμίνη και δεύτερη ευκαιρία».
Πηγή:The Toc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040