Η Καίτη Φίνου τα λέει... έξω απ' τα δόντια!



Αφορμή για τα πιο κάτω που θα διαβάσετε είναι η δημοσίευση για τον Γιώργο Μαρίνο που εγκαταστάθηκε σε γηροκομείο.

Διαβάζω από προχθές σχόλια διαφόρων....

Τα ίδια που έχω ακο'ύσει και για μένα κατά καιρούς.Όμως στην προκειμένη αφήνω έξω τον εαυτό μου(έχω γίνει σκληρόπετση)και θα πω 
δυό κουβεντούλες σε κάποιους από σας που βλέπω ότι ευχαριστιέστε με ότι παθαίνει κάποιος που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητος.
Λοιπόν εσείς που λέτε ας είχε μυαλό να τα κρατήσει τα λεφτά του,ας μην τα ξόδευε σε λούσα,ταξίδια,αυτοκίνητα,ναρκωτικά και τζόγο και κρίνετε χωρίς απτές αποδείξεις για το τι φθάνει έναν καλλιτέχνη σε τέτοιο σημείο,εσείς λοιπόν είστε όλοι οι "αναμάρτητοι";
Εσείς μαζέψατε τα λεφτά σας φτύνοντας τον κάθε άνθρωπο που θα σας ζητούσε βοήθεια.Οι περισσότεροι που βρίζετε,κάνετε το σκατό σας παξιμάδι και δεν γνωρίζετε ότι ο καθένας μας ούτε δύο μέτρα γης δεν "παίρνει" μαζί του.Γιατί σ'αυτά τα δύο μέτρα θα βρεθούμε όλοι και το κομπόδεμά σας θα το φάνε οι επιτήδειοι συγγενείς που καιροφυλακτούν.
Με τα λόγια που λέτε είστε χειρότεροι από κοράκια....
Αδυσώπητοι να κατασπαράξετε,να λυντσάρετε να ξεφτυλίσετε το όποιο όνομα έχτισε ό καθένας με τον ιδρώτα του.
Προσωπικά δεν θέλω για "φίλους" κανέναν με τέτοιες απόψεις και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φύγετε και απ'τα δικά μου προφίλ.....
Όμως η μανία(πάντα για κάποιους,ορισμένους μιλώ)σας για "αίμα" σας κάνει και μένετε σε προφίλ επωνύμων για να βγάζετε τ'απωθημένα σας.
Ξέρω θ'ακούσω πολλά...φυσικά δεν θ'απαντήσω γιατί τόσα χρόνια κουράστηκα ν'ακούω το ίδιο ποίημα για συναδέλφους που έδωσαν την ζωή τους στο ΣΑΝΙΔΙ,και πέθαναν στην ψάθα από κακή τύχη(και όχι κακοδιαχείρηση).
Δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη μετά απ'όλα αυτά που είπατε και καμαρώστε τον.Μετά ξαπλώστε με ήσυχη συνείδηση γιατί βγάλατε τ'απωθημένα σας και δεν θα τα πληρώσει η οικογένειά σας.
ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040