Γιατί εγώ νομίζω πως είναι διαφήμιση όταν λένε για σένα τα περιοδικά;;;

Μ. Παντζόπουλος: Αυτό είναι το εξώδικο που έστειλε στα περιοδικά. Όλα όσα ζητάει
"Βρίσκομαι, κατά κάποιο τρόπο, φυλακισμένος μέσα στο ίδιο μου το σπίτι"
Εξώδικο σε 6 περιοδικά και μια εφημερίδα έστειλε σήμερα ο Ματέο Παντζόπουλος μέσω του δικηγόρου του ,ζητώντας να σταματήσουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και μάλιστα όταν είναι μέσα πελάτες και προσωπικό.
Το εξώδικο, αναφέρει χαρακτηριστικά:

"δημοσιεύετε συνεχώς φωτογραφίες από το εσωτερικό και τον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχειακού μου συγκροτήματος, στις οποίες απεικονίζονται και οι πελάτες - επισκέπτες αυτού αλλά και το προσωπικό του σε διάφορες καθημερινές δραστηριότητές τους"
Το θέμα αποκάλυψε σήμερα το πρωί η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό και σχολιάστηκε έντονα από τόσο από τον Γιώργο Λιάγκα όσο  και από όλο το πάνελ της εκπομπής.
Ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη αφού αναφέρει ότι η οικογενειακή του επιχείρηση έγινε σε ένα απομακρυσμένο μέρος, πολλές φορές οι πελάτες διαμαρτύρονται για τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται και μάλιστα αποχωρούν. "...έχει σαν αποτέλεσμα μεγάλη μερίδα των επισκεπτών του συγκροτήματος να διαμαρτύρεται, ακόμα και να αποχωρεί."....
Πηγή :newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040