Κατέρρευσε η Ηρώ Μουκίου για τον Ασλάνη...


"Δεν απευθυνόταν. Κλεινόταν. Δε μιλούσε ο Μιχάλης." - Η πρώτη δημόσια εξομολόγηση της ηθοποιού για τον καλό της φίλο Μιχάλη Ασλάνη. Καλεσμένη στο Μες στην Καλή Χαρά σήμερ η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου μίλησε για την φιλική σχέση που είχαν με τον σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, τον οποίο γνώριζε από την εφηβεία της. Στην συγκλονιστική της 
εξομολόγηση ξέσπασε σε κλάματα διηγούμενη τη σχέση που είχαν, το γεγονός πως ήταν ένας άνθρωπος που δεν ανοιγόταν, αλλά και το τι την εμπόδισε να πάει στην κηδεία του.
"Δυστυχώς η είδηση του θανάτου του μας βρήκε στη Βουδαπέστη όπου είχαμε πάει γιατί το παιδί σπουδάζει εκεί. με πήρε η Ρούλα η Χάμου πρώτη η οποία μου είπε τα έμαθεςγια τον φίλο μας κλπ. Νομίζω του το χρωστάω να μιλήσω σήμερα για αυτόν έστω και λίγο. Απέφυγα όλο εκείνο το διάστημα, διότι δεν ήθελα πάνω στην πλάτη του να εκμεταλευτώ ευκαιρίες και τώρα που τα πράγματα είναι ήρεμα και είμαι και εγώ ήρεμη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και εκ μέρους όλων των άλλων τους οποίους είχε στην παρέα του ο Μιχάλης. Τους τάιζε τους πότιζε τους φιλοξενούσε τους έκανε δώρα. ¨ηταν ένας άνθρωπος που μόνο ήξερε να δίνει.
Τον Μιχάλη τον είχα φιλοξενήσει ένα καλοκαίρι πριν στο εξωχικό, είμασταν φίλοι είκοσι χρόνια, δεν ανοιγόταν ποτέ. Έπρεπε να του εκμαιεύεις πράγματα και αυτό πάλι ήταν πολύ δύσκολο. Είχε φίλους δίπλα του αν απευθυνόταν. Δεν απευθυνόταν. Κλεινόταν. Δε μιλούσε ο Μιχάλης." είπε η ηθοποιός.
Πηγή :zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040