-Προς τον κύρ. Θέμο Αναστασιάδη, δημοσιογράφο, εκδότη ΑΝΤ1:



Αγαπητέ φίλε Θέμο (συγνώμη που σε αποκαλώ φίλο, αλλά έτσι σε θεωρώ αφού τόσα χρόνια 3 φορές την βδομάδα σε βάζω στο σαλόνι μου τα βράδια για 2 ώρες –ο καλύτερος μου φίλος έρχεται μια, το πολύ δύο φορές την βδομάδα) παρακολουθούσα λοιπόν χτες βράδυ την εκπομπή σου και αναφέρομαι στο θέμα που προέκυψε με τους Ράδιο-Αρβύλα και τον κυρ. Νίκο Ραγκάκο.

Κατ΄ αρχήν να σε συγχαρώ και σένα και τον Βαγγέλη Περρή για την σωστή διαχείριση του θέματος, αλλά όσο και να θέλατε να το καλύψετε ο κυρ. Ραγκάκος και ο ΑΝΤ1 είναι σφόδρα εκτεθειμένοι …και «τα λεφτά είναι πολλά Άρη»
Θέλω όμως, φίλε Θέμο, να μου πεις, μια και είσαι παλιά καραβάνα της δημοσιογραφίας, η δουλειά του  δημοσιογράφου και ρεπόρτερ είναι να βγαίνει και να μας λέει την γνώμη του –ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΥΡ. ΡΑΓΚΑΚΟΣ- δηλ. …τι φαγητά προτιμά να του κάνει η γυναίκα του, …τι χρώμα πουκάμισο του αρέσει να φοράει, …αν του αρέσει το φόρεμα της βουλευτίνας Ραχήλ και τόσα άλλα, και να μας επηρεάζει με την δύναμη που έχει το χαζοκούτι Η ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;;;;
Α, και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο «παλικάρ»ι τον ΚΑΝΑΚΗ που είχε το θάρρος να πει τα πράγματα με το όνομα τους, έστω και αν στο ίδιο μαγαζί..
Ηθικόν δίδαγμα: Κύριε Ραγκάκο, "Πρετεντέρη της ΝΔ", είστε αδικαιολόγητος και εκτεθειμένος και αυτό θα το βρείτε …μπροστά σας
Ευχαριστώ πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040