Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο Βασίλης Καπερνάρος - Τι λέει στην επιστολή του


- Ραγδαίες οι εξελίξεις στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων
- Ο Βασίλης Καπερνάρος ήταν και υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ για τον δήμο Αθηναίων
- Πάνος Καμμένος: «Όσοι δεν αντέχουν και θέλουν να πάνε να γίνουν πατερίτσα της Νέας Δημοκρατίας, η πόρτα είναι ανοιχτή»
- Γραμματέας της Κ.Ο. η Έλενα Κουντουρά - Η βουλευτής Ραχήλ Μακρή, τοποθετήθηκε

προσωρινή κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος
Την ανεξαρτητοποίηση του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ο βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος.
Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Καπερνάρος δηλώνει ότι δεν επιθυμεί πλεον να είναι στις τάξεις των ΑΝΕΛ και ότι αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Νωρίτερα ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος δήλωνε: «Όσοι δεν αντέχουν και θέλουν να πάνε να γίνουν πατερίτσα της Νέας Δημοκρατίας, η πόρτα είναι ανοιχτή. Να μη διανοηθούν όμως να φέρουν προτάσεις που είναι αντίθετες στην ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝ.ΕΛΛ».
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε πως «είχαμε επιτυχίες σε τρεις περιφέρειες. Στηρίξαμε τον κ. Τζιτζικώστα και τον κ. Καρυπίδη. Στηρίξαμε τον υποψήφιο στα Ιόνια νησιά». Σχολιάζοντας τα πεσμένα ποσοστά των ΑΝ.ΕΛΛ, είπε: «Επικράτησε μία λογική που έστειλε ψηφοφόρους στο ΣΥΡΙΖΑ, στο Ποτάμι και τη Χρυσή Αυγή... Ψηφοφόροι των ΑΝ.ΕΛΛ πίστεψαν ότι, ψηφίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ, θα έφευγε η κυβέρνηση. Είχαμε απώλεια προς τη Χρυσή Αυγή διότι πολίτες πίστευαν ότι θα τιμωρήσουν σκληρά την κυβέρνηση ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή. Οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Αστυνομία ψήφισαν σε μεγάλο ποσοστό τη Χρυσή Αυγή».
Νωρίτερα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, αποφασίστηκε η τοποθέτηση της βουλευτού Α΄ Αθηνών Έλενας Κουντουρά στη θέση της γραμματέα της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία έμενε κενή, έπειτα από την ανεξαρτητοποίηση του Κώστα Γιοβανόπουλου.
Επίσης η βουλευτής Ραχήλ Μακρή, τοποθετήθηκε προσωρινή κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος.
Πηγή :newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040