​Ηθοποιός από τα Φιλαράκια «μπλεγμένος» σε έγκλημα!


Μην πάει ο νους στο κακό, ο γνωστός ηθοποιός δεν σκότωσε κανέναν άνθρωπο, αλλά βοήθησε την αστυνομία να εξιχνιάσει μια επίθεση με μαχαίρι, η οποία συνέβη λίγα μέτρα πιο πέρα από την 4 εκατομμυρίων δολαρίων κατοικία του, στη Νέα Υόρκη.
Ο λόγος για τον «Ρος» από τη σειρά «Φιλαράκια» κατά κόσμον Ντέιβιντ Σουίμερ.  Οι

κάμερες ασφαλείας που έχει εγκαταστήσει στο σπίτι του ο ηθοποιός, «έπιασαν» την επίθεση, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ζητήσουν από τον ηθοποιό την άδεια, να μελετήσουν το υλικό που είχε καταγραφεί, ώστε να εξιχνιάσουν την υπόθεση.
Όλα ξεκίνησαν, όταν ένας γείτονας του «Ρος», έκανε σεξ μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του με μια τραβεστί ιερόδουλο, όταν ένας 21χρονος εισέβαλε στο σπίτι και προσπάθησε να κλέψει το laptop του. Αμέσως τον πήρε στο κυνήγι κρατώντας ένα μαχαίρι, μόνο που ο εισβολέας κατάφερε να του το πάρει και τον χαράκωσε στο πρόσωπο. Η συμπλοκή συνεχίστηκε στο δρόμο, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως υπήρχε παντού αίμα.
Για να διαλευκάνουν την υπόθεση, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του 47χρονου Ντέιβιντ Σουίμερ, ο οποίος τους το διέθεσε με μεγάλη προθυμία.
Πλέον, ο 21χρονος εισβολέας συνελήφθη και κατηγορείται για ληστεία, επίθεση και ποινική κατοχή κλεμμένης ιδιοκτησίας. Δεν αποκλείται μάλιστα να ήταν και συνεργός της τραβεστί ιερόδουλου.
Πηγή :govastileto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040