Ποιοι celebrities ζητούν τη ψήφο μας στις φετινές εκλογές!


Πλήθος επωνύμων θα δοκιμάσει φέτος τις δυνάμεις του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, άνθρωποι της τηλεόρασης και αθλητές έχουν ήδη ξεκινήσει τον προεκλογικό τους αγώνα για να διεκδικήσουν μία θέση δημοτικού συμβούλου ή ακόμα και τον δημαρχιακό θώκο.
 Αυτοί είναι μερικοί από τους celebrities που θα

διεκδικήσουν την ψήφο μας στις εκλογές:
 Μετά την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων το 2010, ο Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε να κατέβει για δήμαρχος στο Δήμο Μαραθώνα, όπου διαμένει τα τελευταία 18 χρόνια. Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο καιρό και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αναφορικά με τα σχέδιά του για το Δήμο Μαραθώνα και το έργο που έχει ξεκινήσει.
 Με τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου “Αθήνα μπορείς” κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρένος Χαραλαμπίδης ασχολείται με τα κοινά, καθώς ήταν και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία το 2012. Σε δηλώσεις που είχε κάνει λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του είχε πει: “Ένας λόγος που νιώθω το χρέος να κάνω ό,τι μπορώ είναι η απελπισία που με πιάνει όταν βλέπω νέους ανθρώπους να κάνουν αδιανόητες πολιτικές επιλογές”
Πηγή :TLIFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040