Αποκάλυψη! Η Μέριλιν Μονρό δεν αυτοκτόνησε - Tην δολοφόνησαν οι Κέννεντι με θανατηφόρα ένεση στην καρδιά


 Ο θάνατος της Μέριλιν στις 4 Αυγούστου 1962 δεν ήταν αυτοκτονία αλλά μια καλά σχεδιασμένη δολοφονία από τον Μπόμπι Κέννεντι για να της κλείσει το στόμα αφού ήταν έτοιμη να αποκαλύψει όλα τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειας τα οποία είχε καταγράψει σε ένα μικρό κόκκινο σημειωματάριο!
 O Μπομπι δεν έδρασε μόνος του! Είχε συνεργό τον γαμπρό του και ηθοποιό Πίτερ Λόφορντ και

τον ψυχίατρο της Μαίριλιν Ράλφ Γκρίνσον ο οποίος της έκανε θανατηφόρα ένεση στην καρδιά!
Αυτές οι λεπτομέρειες αναφέρονται στο καινούριο βιβλίο του Τζει Μαργκόλις ο οποίος είναι ερευνητής και δημοσιογράφος αλλά και του Ρίτσαρντ Μπάσκιν συγγραφέα των New York Times.
Τίτλος του βιβλίου: «Η δολοφονία της Μέριλιν Μονρό! Η υπόθεση έκλεισε».
Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο Μπομπι Κέννεντι ήθελε να κλείσει το στόμα της Μέριλιν ανεξάρτητα από το ποιες θα ήταν οι συνέπειες.
Λένε ότι ο ίδιος ο ηθοποιός Πίτερ Λόφορντ γεμάτος ενοχές έλυσε την σιωπή του: «Ήταν το πιο τρελό πράγμα που έκανε ποτέ (σ.σ. ο Μπόμπι) και ήμουν κι εγώ τρελός που επέτρεψα να γίνει».
Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας ήταν ο συνοδός του ασθενοφόρου Τζέϊμς Σι Χολ ο οποίος κατέφτασε στο σπίτι της Μαίριλιν και είδε τον ψυχίατρό της Γκρίνσον να της κάνει την θανατηφόρα ένεση κατευθείαν στην καρδιά! Μάλιστα, έκανε με τόσο μένος την ένεση που της έσπασε κι ένα πλευρό!
Πως ξεκίνησαν όλα
Ο Μπόμπι Κέννετι είχε ερωτική σχέση με την Μέριλιν το καλοκαίρι του 1962 όταν ο αδερφός του Τζακ τον έστειλε στο Λος Αντζελες για να την πείσει να σταματήσει να τηλεφωνεί στον Πρόεδρο των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο.Ο JFK δε υπήρχε περίπτωση να χωρίσει την Τζάκι και να παντρευτεί την Μέριλιν. Όμως ο Μπόμπι την ερωτεύτηκε και κοιμήθηκε μαζί της.
Την σχέση του Μπόμπι με την Μέριλιν την αποκάλυψε ο ίδιος ο Λόφορντ.
Το ελικόπτερο των Κέννετι προσγειωνόταν συνέχεια στην παραλία μπροστά από το σπίτι του Λόφορντ στην Σάντα Μόνικα. Ο Τζακ Κέννεντι είχε περάσει τόσο καιρό εκεί έχοντας σχέσεις με στάρλετ και ηθοποιούς που το είχαν ονομάσει το Δυτικό Παρακλάδι του Λευκού Οίκου. Τώρα ήταν η σειρά του Μπόμπι. Ο Μπόμπι και η Μέριλιν άρχισαν να βλέπονται όλο και πιο συχνά.
Η Μέριλιν σταμάτησε να τηλεφωνεί στον Λευκό Οίκο αλλά άρχισε να τηλεφωνεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης και να ζητά τον υπουργό. Δηλαδή τον Μπόμπι…
Ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του και μάλιστα τον ερωτεύτηκε ακόμα πιο πολύ μετά την υπόσχεση που της έδωσε ότι θα άφηνε την γυναίκα του Έθελ για να την παντρευτεί.
Όμως, τα αδέρφια Κέννεντι δεν είχαν σκοπό να χαλάσουν το σπίτι τους και απλά την χρησιμοποιούσαν σαν ένα κομμάτι κρέας.
Όταν ο Μπόμπι άρχισε να αποτραβιέται από την Μέριλιν, εκείνη τον απείλησε ότι θα κάνει μια μεγαλειώδη συνέντευξη Τύπου όπου θα αποκάλυπτε τα πάντα. Τις σχέσεις της και με τους δυο αλλά και τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειας που τα είχε κρατήσει στο μικρό κόκκινο σημειωματάριό της.
Ο Μπόμπι απαίτησε με ουρλιαχτά να μάθει που είναι το σημειωματάριο. Εκείνη όμως δεν του έλεγε. Ο Μπόμπι κάλεσε αμέσως τον ψυχίατρο της Μαίριλιν τον Ραλφ Γκρίνσον.
Το σχέδιο της δολοφονίας και οι φρικιαστικές σκηνές στο σπίτι της
Ο Λόφορντ αποκαλύπτει κι άλλα τα οποία άκουσε από τους κοριούς που είχε βάλει το FBI στο σπίτι της : Η Μέριλιν είχε επίσης κοιμηθεί και με τον γιατρό της.
Ο Μπόμπι λοιπόν κατέστρωσε ένα άψογο σχέδιο. Είπε στον γιατρό ότι η Μέριλιν θα τους έκαιγε όλους.
Αν συνέβαινε αυτό, ο γιατρός θα έχανε την άδειά του και θα έμπαινε φυλακή. Ο Μπόμπι επισκέφθηκε για τελευταία φορά το σπίτι της Μέριλιν στις 4 Αυγούστου του 1962.
Μαζί του ήταν και ο Λόφορντ. Επί δέκα λεπτά, καυγάδιζαν με την Μέριλιν να ωρύεται ότι την Δευτέρα θα έδινε την περιβόητη συνέντευξη Τύπου και θα τα έλεγε όλα!
Ο Μπόμπι έγινε έξω φρενών. Της απαγόρευσε να του τηλεφωνήσει ξανά.
Εκείνη άρχισε να ουρλιάζει και πήρε ένα μικρό μαχαίρι και επιτέθηκε στον Μπόμπι. Ο Λόφορντ άκουσε τις φωνές τους και μπήκε μέσα και την αφόπλισε.
Ο Μπόμπι πίστευε ότι πρέπει να τηλεφωνήσουμε άμεσα στον γιατρό Γκρίνσον, θυμάται ο Λόφορντ.
Οι γείτονες της Μέριλιν είδα τον Μπόμπι να φεύγει και να επιστρέφει αργότερα με δυο από τους σωματοφύλακές του.
Ένας από τους μπράβους του, έκανε στην Μέριλιν μια ηρεμιστική ένεση.
Όση ώρα ήταν αναίσθητη, ο Μπόμπι και ο γιατρός έκαναν άνω κάτω το σπίτι για να βρουν το σημειωματάριο.
Η ένεση δεν την έπιασε για πολύ. Ήταν σε τόσο έξαλλη κατάσταση που οι δυο μπράβοι του Μπόμπι Κέννεντι την κρατούσαν με την βία και αφού την έγδυσαν της έκαναν κλύσμα που περιείχε ηρεμιστικά χάπια!
Η Μέριλιν έπεσε αναίσθητη.
Ο Κέννεντι, ο Λόφορντ και οι μπράβοι έφυγαν μετά από ώρα και οι γείτονες της Μέριλιν ακούγοντας το σκυλί της να γαυγίζει παράξενα έτρεξαν να δουν αν είναι καλά.
Βρήκαν την Μέριλιν ξαπλωμένη στο κρεβάτι με το κεφάλι της να κρέμεται στο κενό και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο.
Το ασθενοφόρο έφτασε περίπου τα μεσάνυχτα και ο Τζέϊμς Εντουιν Χολ προσπάθησε να της κάνει ανάνηψη.
«Ήταν γυμνή. Δεν ήταν σκεπασμένη με σεντόνι, ούτε με κουβέρτα. Δεν υπήρχε δίπλα της ούτε ποτήρι με νερό, ούτε με αλκοόλ.
Ανάπνεε πολύ βαθιά, ο σφυγμός της ήταν αδύναμος και ήταν αναίσθητη», θυμάται ο τραυματιοφορέας.
Και συνεχίζει: «Δίπλα στο κρεβάτι της είχε χάπια μέσα σε συσκευασίες αλλά πουθενά νερό ή αλκοόλ. Όταν έσκυψα από πάνω της μου έκανε εντύπωση που δεν είχε Κάνει εμετό – που συμβαίνει τις περισσότερες φορές που Κάποιος παίρνει υπερβολική δόση – ούτε και μύριζε το στόμα της από τα φάρμακα.»
Αυτό καταρρίπτει την θεωρία ότι είχε πάρει 64 χάπια από το στόμα.
Ο Χολ κατάφερε να την επαναφέρει και να την κάνει να αναπνέει ξανά κανονικά. Έστειλε τον συνάδελφό του να φέρει τα εργαλεία και το φορείο που χρειαζόταν από το ασθενοφόρο.
Εκείνη την στιγμή ένας άνδρας εμφανίστηκε στο σπίτι της Μέριλιν. Ήταν ο γιατρός Γκρίνσον. «Είμαι ο γιατρός της», τους είπε και τους ζήτησε να βγάλουν την διασωλήνωση που της είχε κάνει ο Χολ.
Εκείνος έπαθε σοκ αλλά υπάκουσε στον γιατρό.
Όπως θυμάται, ο γιατρός έκανε συνεχώς λάθος κινήσεις στην προσπάθεια και των δυο να κρατήσουν την Μέριλιν στην ζωή.
Ο γιατρός έβγαλε τότε μια ένεση από την τσάντα του με μια τεράστια βελόνα. Την γέμισε με ένα άγνωστο υγρό και την κάρφωσε στο στήθος της Μέριλιν.
Όμως οι κινήσεις του ήταν κινήσεις ερασιτέχνη, θυμάται ο τραυματιοφορέας. Η βελόνα χτύπησε σε κόκκαλο.
Αντί να ξαναπροσπαθήσει απλά έγειρε την ένεση την ξαναπίεσε με δύναμη έσπασε το κόκκαλο και άδειασε στην καρδιά της Μέριλιν όλο το υγρό…
Ο νοσοκόμος – τραυματιοφορέας Τζέϊμς Χολ ήταν από οικογένεια γιατρών. Ο πατέρας του χειρουργός, η μητέρα του νοσοκόμα χειρουργείου. Ο θείος του ήταν αντιπρόεδρος για δυο θητείες επί Ρούσβελτ.
Ήταν ένας πολύ αξιόπιστος μάρτυρας. Ο συνάδελφός του δεν μίλησε ποτέ για το περιστατικό.
Ο ιατροδικαστής Τόμας Νογκούτσι που έκανε και τη νεκροψία είπε ότι εξέτασε όλο το σώμα με μεγεθυντικό φακό και δεν βρήκε πουθενά σημάδια από ένεση.
Οι Κέννεντι απείλησαν τους μάρτυρες να μην μιλήσουν
Ο φωτογράφος του περιοδικού Life, Λι Γουάινερ, δωροδόκησε το προσωπικό του νεκροτομείου με ένα μπουκάλι ουίσκι και φωτογράφισε την Μέριλιν λίγες ώρες μετά τον θάνατό της.
Το σώμα της είχε αποχρώσεις του μπλε και του μωβ που συμβαίνει όταν κάποιος έχει κάνει ένεση.
Τα ψέμματα πολλά και η συκάλυψη μεγάλη, λένε οι συγγραφείς. Οι δεσμοί της οικογένειας Κέννεντι με το οργανωμένο έγκλημα ήταν πολύ στενοί.
Κατάφεραν να παγώσουν οποιαδήποτε έρευνα για τον θάνατο της Μέριλιν και απείλησαν ρεπόρτερ που άρχισαν να ερευνούν με την ζωή τους.
Ο Χούβερ γνώριζε αλλά ήταν φτηνός εκβιαστής
Ο ιδιωτικός ντετεκτιβ Φρεντ Οτας επιβεβαίωσε ότι το FBI και η CIA είχαν βάλει κοριούς στο σπίτι της Μέριλιν και ήταν πράκτορας του FBI που επιβεβαίωσε στον τότε διοικητή του FBI Τζει Εντγκαρ Χούβερ ότι ο Μπόμπι Κέννεντι ήταν μέσα στο σπίτι της Μέριλιν.
Ο έφηβος γείτονας του Χούβερ Άντονι Καλομάρις χρόνια μετά δήλωσε ότι ο Χούβερ γνώριζε για την δολοφονία της Μέριλιν από τον Μπόμπι αλλά σδεν ήθελε να τον συλλάβει.
Αντίθετα εκβίασε τον υπουργό Δικαιοσύνης Μπόμπι Κέννεντι για να κρατήσει στην θέση του ως επικεφαλής του FBI.
Ο θάνατος της Μέριλιν Μονρό επίσημα θεωρήθηκε αυτοκτονία.
πηγη: Daily Mail
Πηγή :newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040