Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αντρέας Μπάρκουλης.....


Το καρδιολογικό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια ακόμα μία φορά τον δυσκόλεψε και η γυναίκα του Μαίρη αφού πρώτα μίλησε με τον γιατρό που τον παρακολουθεί, έκριναν σωστό να νοσηλευτεί άμεσα.
Σε πρώτη φάση επικοινώνησε με το Βουγιουκλάκειο νοσοκομείο το οποίο και την προηγούμενη φορά φιλοξένησε τον Άντρεα χωρίς χρήματα και του κάλυψε την νοσηλεία. Τώρα όμως ήταν αδύνατον όπως είπαν στην γυναίκα του, να τον καλύψουν οικονομικά και έπρεπε να πληρώσει, πράγμα για το οποίο αδυνατεί!  για αυτό και η Μαίρη η οποία γνωρίζουμε πολύ καλά την αδυναμία που έχει στον άντρα της, και θέλει πάντα το καλύτερο επικοινώνησε με το Ίδρυμα του Ηθοποιού και την Άννα Φόνσου και ζήτησε βοήθεια έτσι ώστε

η νοσηλεία του Άντρέα να γίνει έγκαιρα.
Η Κα Φόνσου μίλησε με την γνωστή δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη η οποία και αμέσως μίλησε με το γνωστό νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, το οποίο και δέχτηκε αμέσως να φιλοξενήσει τον μεγάλο ηθοποιό και να καλύψει τις εξετάσεις που χρειάζεται άμεσα, για να κρίνουν, αν το καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι σοβαρό.
Στην επικοινωνία μας με την Μαίρη Μπάρκουλη μας είπε ότι το πρόβλημα αυτό του Αντρέα είναι γνωστό πολύ καιρό τώρα και το αντιμετωπίζουν, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έπρεπε άμεσα να τον δουν οι γιατροί.
Αυτή την ώρα μεταφέρετε στο Ερρίκος Ντυναν με τα Ράδιο Ταξί Αστέρας που πάντα είναι στο πλευρό του Αντρέα τα τελευταία χρόνια και φροντίζουν να τον μεταφέρουν όπου χρειάζεται χωρίς χρέωση, αφού γνωρίζουν πολύ καλά το οικονομικό πρόβλημα του ηθοποιού και της οικογένειας του.
Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και όλα να πάνε καλά!!
Θα είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις της υγείας του Μεγάλου Ηθοποιού μας όσο μπορούμε καλύτερα και Αληθινά.
Πηγή :.bizznews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040