Ζέτα Μακρυπούλια: “Είμαι σε μια ηλικία που αν ερχόταν ένα παιδί δεν θα έλεγα όχι!”Λίγο πριν ολοκληρωθεί το “J2US” η Ζέτα Μακρυπούλια μιλά για τις αλλαγές στη ζωή της, το γάμο, το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης και τα νέα της σχέδια.
Η εντυπωσιακή ηθοποιός και παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με καλοκαιρινή διάθεση για το περιοδικό “Hello!” και μίλησε για όλα.
“Είμαι σε μια ηλικία που αν ερχόταν ένα παιδί

δεν θα έλεγα όχι”, εξομολογήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια και δήλωσε για το ενδεχόμενο ενός γάμου: “Δεν κοιμάμαι και δεν ξυπνάω με αυτό το όνειρο. Όχι ότι αν έρθει δεν θα το κάνω. Από την άλλη, αν δεν το κάνω, δεν θα στενοχωρηθώ. Άλλωστε αυτό είναι ένα κοινωνικό γεγονός που το κάνουμε για να ικανοποιήσουμε και λίγο την οικογένεια. Πιστεύω ότι ζούμε πια σε μια εποχή όπου 2 άνθρωποι μπορούν να ζουν μαζί ως παντρεμένοι και να κάνουν παιδιά χωρίς να έχουν κάνει ένα γάμο”.
Για τα επαγγελματικά της και το ενδεχόμενο να κάνει πρωινή εκπομπή, είπε:“Το καθημερινό πρόγραμμα είναι μια δέσμευση. Μου προκαλεί τρόμο. Δεν ξέρω αν θέλω κάτι τέτοιο. Από την άλλη, δεν θέλω να φανώ απόλυτη. Αν υπάρξει κάτι διαφορετικό από τις εκπομπές που υπάρχουν τώρα, θα το συζητήσω. Δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω μια από τα ίδια”.
Για τα πρώτα της βήματα, δήλωσε: “Όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα δεν ήμουν σε θέση να οδηγήσω τίποτα. Δεν τολμούσα να φανταστώ ότι θα μου συνέβαιναν όλα αυτά, ούτε είχα στο μυαλό μου κάποιο πλάνο.
Τέλος, για τις αρνητικές κριτικές αποκάλυψε: “Δεν είναι δουλειά μου να απαντάω στις αρνητικές κριτικές. Ούτε στο θέατρο, ούτε στην τηλεόραση με πληρώνουν για αυτό. Δεν με αφορά καθόλου και δεν κάνω τέτοιου είδους τηλεόραση”.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!
Πηγή :Tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040