Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε τι ψήφισε.....

O Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκέτσος καλεσμένος σήμερα στο Πρωινό μίλησε για το νέο κόμμα που ιδρύει, το ΚΚΕ και αποκάλυψε τι ψήφισε στις εκλογές.
Για την Τελεία«Η ανάγκη για το κόμμα προέκυψε επειδή δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο να ψηφίσω. Όχι εγώ μόνο. Μια μεγάλη παρέα ανθρώπων και συνεργατών το σκεφτήκαμε τα τελευταία δύο χρόνια και είπαμε έχουν γίνει

πολλές αστοχίες. Κάποιοι αστόχησαν, κάποιοι δεν μας φαίνονται ικανοί ότι θα μπορέσουν να κάνουν κάτι καλύτερο. Οπότε από ανάγκη, μακάρι να μην υπήρχε αυτή η ανάγκη, πάμε να κάνουμε κάτι δικό μας και όποιος θέλει, μαζί μας.»
Για το ΚΚΕ: «Από την αρχή της πολιτικής μου ζωής μέχρι κάποια ηλικία ήμουν με την Αριστερά και μάλιστα με το ΚΚΕ. Ήταν μια πολύ τιμητική συνεργασία, ένα μεγάλο σχολείο γαι εμένα, νομίζω για τον καθένα. Εκεί μαθαίνεις να δουλευεις ομαδικά, συνειδητά, να μην προβάλεις το εγώ σου, μαθαίνεις ιστορία, πολιτική και τερτίπια πολτιικά, αλλά στο δια ταύτα τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Εκεί λες πρεπει να αποφασίσω τι θέλω να κάνω στη ζωή μυ, θα είμαι μια ζωή θεωρητικός, ή θα πρέπει να δω τι γίνεται τελικά στην πράξη, πως πρέπει τελικά να γίνεται στην πράξη
Για το τι ψήφισε και τον ΣΥΡΙΖΑ: «Στις Ευρωεκλογές τι ψήφισα; Δε θα σου πω γιατί είχα διάφορους φίλους. Δεν ψήφισα κόμματα, ψήφισα πρόσωπα. Nα σου πω ποιο ψήφισα στις τελευταίες εκλογές; Δεν έχω πρόβλημα να το πω. Ψήφισα τον Κουβέλη. Για αυτό σου λέω ότι από εκεί και μετά προέκυψε το θέμα τώρα τι κάνουμε, που θα πάμε, τι θα ψηφίσουμε; Δεν ταυτίστηκα με κανέναν, ήμουν πιο κοντά, ήθελα να δώσω ευκαιρία σε κάποιον. Βλέποντας και μην κάνοντας, όπως στον ΣΥΡΙΖΑ τον ΣΥΡΙΖΑ τον κρίνουμε από αυτά που δεν κάνει. Από αυτά όλα που δεν κάνει κρίνω τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μετριέται καθημερινά και βρίσκεται ελλιπής. Φαντάζεσαι ένα άλλο κόμμα που θα ήθελε πραγματικά να κυβερνήσει στην σημερινή κατάσταση; Θα κυβερνούσε. Δε θα έκανε βόλτες στο Προεδρικό Μέγαρο να ζητάει εκλογές, θα ήταν στο δρόμο με τα σωματεία, με τα συνδικάτα και θα κατέβαζε την κυβέρνηση.
Πηγή :newit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040