Η παράσταση κατέβηκε με… εισαγγελική παρέμβαση!


Κάποιοι προσπάθησαν και της έκοψαν… τα φτερά. Με… αξιο-
θαύμαστες συνοπτικές διαδικασίες και με εισαγγελική μάλιστα παρέμβαση η παράσταση «Δεν πετάω, δεν πετάω» κατέβηκε αμέσως μετά την πρεμιέρα της.
Το έργο που ανέβηκε στο θέατρο ΑΘΗΝΑ πρωταγωνιστούν οι Κώστας Αποστολάκης,

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σπύρος Πούλης, Πηνελόπη Πλάκα, Σπύρος Σπαντίδας και Νίκη Λάμη, ενώ τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Βασίλης Θωμόπουλος, που έχει σκηνοθετήσει πολύ πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως τη σειρά «50-50» στην οποία έπαιζε και το ρόλο του Βασίλη, του ιδιοκτήτη του τσιπουράδικου.
Η παράσταση λοιπόν φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους που αποφάσισαν να στραφούν δικαστικά για να κατέβει. Το επιχείρημά τους είναι ότι το «Δεν πετάω, δεν πετάω» είναι βασισμένο σε ιδέα έργου ξένου συγγραφέα και τα δικαιώματά του έχει εξασφαλίσει θεατρικός επιχειρηματίας και γνωστός ηθοποιός. Όταν λοιπόν διαπίστωσαν ότι το έργο στο θέατρο ΑΘΗΝΑ μοιάζει πολύ στο συγκεκριμένο έργο που έχουν στην κατοχή τους, ζήτησαν από τους υπεύθυνους, που διαχειρίζονται στη χώρα μας τα δικαιώματα του έργου, να επέμβουν, πράγμα που έκαναν.
Έτσι την Παρασκευή, στο θέατρο ΑΘΗΝΑ επιδόθηκε έγγραφο με το οποίο απαιτείται η άμεση διακοπή της παράστασης. Ωστόσο, όπως φαίνεται, υπάρχει έντονο παρασκήνιο! Αυτή την ώρα μάλιστα στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρίσκονται ο θεατρικός επιχειρηματίας του ΑΘΗΝΑ και ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος, οι οποίοι φαίνεται να έχουν χαρτιά που αποδεικνύουν ότι αυτοί ήταν οι πρώτοι που είχαν ζητήσει το πρωτότυπο θεατρικό έργο! Εκτός λοιπόν από όσα συμβούν στην αίθουσα του δικαστηρίου, πρόκειται σίγουρα για μια υπόθεση που θα απασχολήσει πολύ, καθώς σε αυτήν εμπλέκονται όχι μόνο γνωστά πρόσωπα του θεάματος, αλλά προκαλούνται και διάφορες απορίες για το πώς λειτουργούν κάποιοι… στο παρασκήνιο!
Πηγή :Newsit



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040