Κύκλωμα εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία Συνελήφθησαν τρία άτομα.....


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που εξωθούσε στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες, μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού. Τρία μέλη του κυκλώματος συνελήφθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής ομάδας, καθώς και δύο αλλοδαπές εκδιδόμενες, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο γυναίκες που θεωρούνται μέλη της

ομάδας.
Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση και στο πλαίσιο παράλληλων αστυνομικών επιχειρήσεων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και της νοτιοανατολικής Αττικής.
Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για -τα κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας, για παράβαση του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα, καθώς και της νομοθεσίας για την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής ομάδας, ένας 52χρονος ημεδαπός, ήταν υπεύθυνος για τον εντοπισμό και την επιλογή των γυναικών που εκδίδονταν, κανόνιζε ερωτικά ραντεβού με πελάτες, καθόριζε τις τιμές των ραντεβού, καθώς και τα χρηματικά ποσά που λάμβαναν οι εκδιδόμενες και οι οδηγοί μετά από κάθε ραντεβού.
Τον ρόλο της υπαρχηγού φέρεται να είχε μία 37χρονη ημεδαπή που αναζητείται, η οποία χειριζόταν την τηλεφωνική σύνδεση μέσω της οποίας κανόνιζε τα ραντεβού και παράλληλα βοηθούσε τον 52χρονο στην επιλογή των γυναικών.
Πηγή :metrogreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040