Πρωτοβουλία Ψυχάρη για να λυθεί ο «γόρδιος δεσμός» των ειδήσεων του Mega -Τι θα προτείνει στους μετόχους...


Σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα οι μέτοχοι του Mega προκειμένου να ξεπεραστεί η εμπλοκή που έχει προκύψει με τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Χρήστο Παναγιωτόπουλο.
Οπως είναι γνωστό ο διευθύνων σύμβουλος

του Πήγασου Φώτης Μπόμπολας ζητά την απομάκρυνση του Παναγιωτόπουλου, κάτι το οποίο βρίσκει αντίθετους τους υπόλοιπους μετόχους (συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα του Γιώργου Μπόμπολα) με αποτέλεσμα να μην έχει εξευρεθεί έως τώρα λύση στο θέμα.
Η εκκρεμότητα αυτή φαίνεται ότι δημιουργεί αναταραχή στο κανάλι με αποτέλεσμα να λειτουργεί υπό πίεση ο τομέας ειδήσεων, προκαλώντας δυσλειτουργίες στην παραγωγή των ειδήσεων και του δελτίου των 8.
Χθες συνεδρίασαν στα γραφεία του Πήγασου έπειτα από πρωτοβουλία του εκδότη του Εθνους Γιώργου Μπόμπολα οι μέτοχοι του καναλιού, δηλαδή οι κύριοι Σταύρος Ψυχάρης και Γιώργος Βαρδινογιάννης.
Φαίνεται ότι παρ όλες τις προσπάθειες δεν κατέστη δυνατό να γεφυρωθούν οι διαφορές, κυρίως να πειστεί ο Φώτης Μπόμπολας να άρει τις επιφυλάξεις του για τον διευθυντή ειδήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr o Σταύρος Ψυχάρης ως πρόεδρος του ΔΣ του Mega ανέλαβε πρωτοβουλία προκειμένου να ξεπεραστεί το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί.
Ο Σταύρος Ψυχάρης φοβάται ότι όσο διαρκεί η εκκρεμότητα με τις ειδήσεις, το δελτίο θα λειτουργεί υπό πίεση προκαλώντας δυσλειτουργίες στο περιεχόμενο και παρενέργειες στη διαφημιστική αγορά υπονομεύοντας την εικόνα του καναλιού.
Ακούγεται ότι ο κ. Ψυχάρης θα προτείνει συγκεκριμένες λύσεις που θα ικανοποιούν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ όλες τις πλευρές, ώστε να βρεθεί ο χρόνος για να εκτονωθεί η κρίση και να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της διεύθυνσης των ειδήσεων σε μεταγενέστερο χρόνο.
Αν και δεν έχει διαρρεύσει το περιεχόμενο της πρότασης Ψυχάρη, ακούγεται ότι θα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο κανάλι.
Πηγή :iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040