Η εξαφάνιση και το μυστηριώδες τηλεφώνημα.........


Αγνοείται ηθοποιός του Χόλιγουντ - Εξαφανισμένη είναι τις τελευταίες έξι ημέρες η ηθοποιός Μίστι Απαμ. Η Αμερικανίδα, που έπαιζε στην ταινία «Αύγουστος», δίπλα στην Μέριλ Στριπ, παίζοντας μία οικονόμο, αγνοείται, ενώ την αστυνομία προβληματίζει μία μυστηριώδης κλήση.
Η τελευταία φορά που εθεάθη-

 η 32χρονη, ήταν την Κυριακή, όταν έφευγε από ένα διαμέρισμα στην περιοχή Όμπερν, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια του Σιάτλ. Την εξαφάνισή της ανέφερε στην αστυνομία ο πατέρας της.
Το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας έλαβε μία κλήση για πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο διαμέρισμα η Άπαμ είχε ήδη φύγει. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ύποπτοι ή στοιχεία για την εξαφάνισή της και οι αρχές εικάζουν ότι η γυναίκα έφυγε με τη δική της ελεύθερη βούληση, σύμφωνα με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος του Ομπερν, Στιβ Στόκερ.
Παλιότερα, η αστυνομία είχε ανταποκριθεί σε τέσσερις κλήσεις για απόπειρα αυτοκτονίας από το ίδιο διαμέρισμα, ενώ οι γονείς της 32χρονης ηθοποιού είπαν στις αρχές ότι η κόρη τους έπαιρνε φάρμακα για θέματα ψυχικής υγείας.
Πηγή:iefimerida




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040