Βίκυ Σταμάτη: Τραυματίστηκε σοβαρά στο μπάνιο! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.....


'Ενα σοβαρό ατύχημα είχε το βράδυ της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη η οποία νοσηλεύεται εδώ και περίπου ένα χρόνο στο Δρομοκαϊτειο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, αισθάνθηκε ζαλάδα, λιποθύμησε και χτύπησε το κεφάλι της.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της αναφέρει:


«Χθες, 15/10/2014, την ενδεκάτη βραδυνή, η Βασιλική Σταμάτη που νοσηλεύεται ένα περίπου χρόνο στο Δρομοκαΐτειο ενώ βρισκόταν στο λουτρό αισθάνθηκε σκοτοδίνη και λιποθύμησε. Από την πτώση της κτύπησε σε κάποια κόχη του δωματίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Από τον κτύπο του σώματος στο έδαφος η νυκτερινή φρουρά προσέτρεξε αμέσως και την βρήκε πλημμυρισμένη στο αίμα. Αμέσως κλήθησαν οι θεράποντες ιατροί, της έγινε συρραφή του τραύματος και ακολούθως διακομίσθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο για αξονική τομογραφία.
Σαν συνήγορός της, που ενημερώθηκα άμεσα, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους εφημερεύοντες ιατρούς στην κλινική καθώς και την φρουρά για την αμεσότητα και ποιότητα της βοήθειας που έδωσαν σ’ ένα πάσχοντα άνθρωπο.
Όπως ενημερώθηκα, η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και αν δεν υπήρχε η άμεση αυτή συνδρομή το αποτέλεσμα για την ζωή της θα ήταν τραγικό».
Πηγή :newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040