Καλαμαριά: Το "ινστιτούτο μασάζ" προσέφερε και... σεξ με ιερόδουλες.....


Καλά οργανωμένος οίκος ανοχής ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία το "ινστιτούτο μασάζ", που λειτουργούσε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έβαλαν "λουκέτο" στο

παράνομο ινστιτούτο, το οποίο εκτός από μασάζ προσέφερε και ερωτικές υπηρεσίες στους πελάτες του -πάντα επ' αμοιβή- έργο που είχε αναλάβει πενταμελές προσωπικό, που διέθετε η κερδοφόρα επιχείρηση.
Για την υπόθεση συνελήφθη μία 27χρονη Ελληνίδα που φέρεται ως διαχειρίστρια του "ινστιτούτου", ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος μίας 47χρονης, η οποία εμφανίζεται ως μισθώτρια του χώρου και ιδιοκτήτρια της επιχείρησης
Η 47χρονη, η οποία δεν συνελήφθη, καθώς κατά την αστυνομική έφοδο απουσίαζε από το διαμέρισμα, φέρεται ότι κανόνιζε τηλεφωνικά τα ερωτικά ραντεβού και ενημέρωνε τη συλληφθείσα διαχειρίστρια για τα στοιχεία των πελατών και το είδος των παροχών που αυτοί θα απολάμβαναν.
Όπως προέκυψε, έξω από το διαμέρισμα λειτουργούσε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, συνδεδεμένη με καταγραφικό μηχάνημα, μέσω του οποίου ελέγχονταν οι επισκέπτες.
Ακόμη, διαπιστώθηκε ότι το προσωπικό -τρεις αλλοδαπές και δύο Ελληνίδες- δεν διέθεταν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, ούτε ήταν εφοδιασμένες με τη σχετική άδεια άσκησης επαγγέλματος, ενώ σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040