Έρχεται το Sex and the City 3;


Οι φήμες για το Sex and the city 3 τις τελευταίες μέρες όλο και φουντώνουν  μετά τις δηλώσεις της ηθοποιού Jennifer Hudson για το τρίτο sequel της ταινίας.
Όταν η ηθοποιός Jennifer Hudson, που υποδύθηκε την προσωπική βοηθό της Carrie Bradshaw στην πρώτη ταινία, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μιας τρίτης ταινίας η ίδια απάντησε: «Νομίζω ότι μπορεί να γίνει (μια τρίτη ταινία). Κάποιος μόλις μου έκανε συζήτηση

γι' αυτό. Οπότε αν συζητείται, είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Άρα να το περιμένετε και να περιμένετε και την Louise από το St. Louis»
Λίγο αργότερα όταν αυτή η είδηση άρχισε να κυκλοφορεί η Sarah Jessica Parker και Kristin Davis (που υποδύθηκε την Charlotte York) δεν έκρυψαν τη χαρά τους στο Twitter. Η Kristin στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ανήρτησε μια φωτογραφία με την Sarah Jessica Parker μπροστά από μια αφίσα του Sex&The City και έγραψε χαρακτηριστικά ''@SJP Σε πεθύμησα ΧΟΧΟΧΟ <3 br="">''. Η απάντηση της αγαπημένης μας Carrie δεν άργησε να έρθει:  ''@KristinDavis Και εγώ εσένα. Άκουσες τα νέα; Χ'' με την Kristin Davis να απαντά: ''@SJP Ναιιιιιιιιι... Αλλά φοβάμαι να ενθουσιαστώ ΠΑΡΑ πολύ ακόμα -Με ενημερώνεις πότε μπορούμε να το γιορτάσουμε. ΧΟ''.
Πηγή :stylista

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040