Zευγάρι με 28χρονο γιο βουλευτή η Άντζελα Δημητρίου;.....


Φταίει ο έρωτας για ό,τι της συμβαίνει; Δεσμευμένη ξανά και, μάλιστα, με 28χρονο θέλουν οι φήμες την Άντζελα Δημητρίου, η οποία αποφεύγει να επιβεβαιώσει ή  να διαψεύσει, φοβούμενη το… κακό το μάτι!
«Βροχή» τα δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο για το «τεκνό» της τραγουδίστριας, η οποία έχει «πατήσει» τα δεύτερα -ήντα. Μάλιστα,

απαθανατίστηκε μαζί του στα τέλη του Καλοκαιριού στην Μύκονο, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιώργο Λεβεντάκη, τον οποίο η ίδια αποκαλούσε «στήριγμα», «λεβέντη» και «καλή ψυχή».
Το φερόμενο ως νέο αμόρε της Λαίδης ακούει στο όνομα Αποστόλης Ρομπόπουλος, ασχολείται με επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη και είναι γιος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θωμά Ρομπόπουλου, ο οποίος μπήκε στη Βουλή το 2009, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε την έδρα στο Υπόλοιπο Αττικής από εκείνη στη Θεσσαλονίκη και παραιτήθηκε το 2011, διαφωνώντας, όπως είπε, με το τότε πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.
Σύμφωνα με όσα γράφονται, η γνωριμία της Άντζελας με τον Αποστόλη έγινε στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανιζόταν. Μάλιστα, η τραγουδίστρια και ο νεαρός που φέρεται ως αγαπημένος της έχουν κάνει κοινές εξόδους στη συμπρωτεύουσα, με πιο πρόσφατη στη μουσική σκηνή στην οποία τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος.
Πηγή :star


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040