Αντρέας Μπάρκουλης: Χάνεται το όνειρο για τον Ηθοποιό.....


Δυστυχώς ο μεγάλος μας ηθοποιός χάνει το όνειρο με την ζωή αφού οι τελευταίες εξετάσεις του δείχνουν πως τα πράγματα δεν είναι καλά …
Ο μυελός των οστών δεν παράγει ερυθρά και τείνει να καταστείλει … Είναι η γνωμάτευση του Γιώργου Ναούμ του γιατρού που παρακολουθεί την οικογένεια Μπάρκουλη τον τελευταίο καιρό και τον Νικόλα Μπάρκουλη μετά


από την περιπέτεια της υγείας του.
Δυστυχώς το όνειρο του ηθοποιού να ξανά περπατήσει δεν είναι εφικτό να γίνει αφού ο οργανισμός του έχει πάρα πολλά προβλήματα τα οποία και δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν.
Έτσι την Δευτέρα επιστρέφει σπίτι του μετά από την παραμονή του σε κέντρο αποκατάστασης το οποίο και ήταν η τελευταία του ελπίδα να περπατήσει.
Η Μαίρη Μπάρκουλη μας δήλωσε πως τα πράγματα δεν πήγαν τοσο καλά όσο θα θέλανε αλλά ο Θεός είναι μεγάλος και πάντα είανι δίπλα στον Αντρέα .. Θα προσπαθήσουν μαζί με τον γιατρό τους να δώσουν λίγο παραπάνω ζωή στον Ηθοποιό ο οποίος και θέλει να ζήσει κάνοντας την δική του μάχη για να μπορέσει να είσαι δίπλα στο παιδί του που τον έχει τόσο πολύ ανάγκη στην δύσκολη εφηβεία του!
Θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της υγείας του μέσα από το bizznews.gr όπου ο ηθοποιός και η γυναίκα του έχε εμπιστοσύνη και μας μιλάει.
Φωτογραφίες για το bizznews.gr αποκλειστικά – Νατάσσα Σπυροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040