Η ροζ βίλα του καρτέλ της κοκαϊνης στη Βούλα .....


- Σε  αυτή τη ροζ βίλα στο Πανόραμα της Βούλας έκρυβαν τα 230 κιλά καθαρής κοκαϊνης οι βαρόνοι του καρτέλ του Μεξικού
- Το Λιμενικό Σώμα είχε θέσει υπό παρακολούθηση το ύποπτο κοντέινερ με τους ανανάδες
- Περισσότερα από 27,5 εκατομμύρια ευρώ θα έβγαζαν οι έμποροι του λευκού θανάτου
Το νούμερο 2 του πιο σκληρού καρτέλ

κοκαΐνης της Αμερικάνικης Ηπείρου, βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και συγκεκριμένα της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης σε συνεργασία με τους Αμερικανούς πράκτορες της DEA, στελεχών του ΣΔΟΕ και κλιμακίου του Λιμενικού Σώματος, κατάφεραν να εξαρθρώσουν πολυεθνικό κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης στην Ελλάδα και την Μέση Ανατολή, μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης προερχόμενες από το Καρτέλ του Μεξικού και συγκεκριμένα της Τιχουάνα.
Η τεράστια ποσότητα της καθαρής κόκας είχε περάσει στη χώρα μας ως εισαγωμένο φορτίο με ανανάδες και είχε εκτελωνιστεί κανονικά πριν ένα μήνα. Στη συνέχεια η βαρόνοι του καρτέλ τη μετέφεραν σε μια ροζ βίλα που είχαν νοικιάσει στο Πανόραμα Βούλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit τη βίλα την είχε νοικιάσει πριν ένα μήνα ο Μεξικανός ο οποίος ωστόσο δεν έμενε εκεί αλλά σε ένα ξενοδοχείο στην παραλιακή. Τη βίλα τη χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικο χώρο της κόκας και για να κάνει εκεί τα ραντεβού του. Γι΄αυτό και οι γείτονες δεν τον ήξεραν και δεν τον είχαν δει παρά μόνο μια φορά.
Πηγή:newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040