Θεσσαλία: Σκότωσε τη γυναίκα του επειδή δούλευε στα μπουζούκια - Τα δύο ελαφρυντικά που αναγνωρίστηκαν στον δολοφόνο!



Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας, που εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο - Τι είπε ο δράστης για τα όσα προηγήθηκαν...
Την αλλοδαπή γυναίκα με την οποία συζούσε, σκότωσε στη Σαρακήνα του Δήμου Καλαμπάκας, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, 44χρονος αλλοδαπός, ο οποίος καταδικάστηκε χθες (04-11-2014) από το Μικτό Ορκωτό

Εφετείο Λάρισας, σε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών, αφού του αναγνωρίστηκαν δύο ελαφρυντικά.
Η γυναίκα, εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα και παρά τις προτροπές του δράστη, το θύμα αρνείτο να σταματήσει. Οι καβγάδες, μεταξύ τους ήταν συνεχείς και της φερόταν βίαια. Η δολοφονία έγινε στις 25 Οκτωβρίου 2008, σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή Διάβα Καλαμπάκας, όπου την οδήγησε με το αυτοκίνητό του.
Πάλι καβγάδισαν και αφού την έσυρε έξω από το αυτοκίνητο, πήρε κυνηγετικό όπλο από το πορτ μπαγκάζ, έβαλε φυσίγγια και την πυροβόλησε τέσσερις φορές. Απολογούμενος ο κατηγορούμενος, ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε άθελά του και ήθελε μόνο να τη φοβίσει. Αλλά, εκείνη τράβηξε την κάννη του όπλου πάνω της και κατά λάθος πάτησε τη σκανδάλη του όπλου. Υποστήριξε, επίσης, ότι το όπλο το αγόρασε, για να αντιμετωπίζει τους πορτιέρηδες στα κέντρα, που δούλευε το θύμα.
Εκδήλωσε δε την επιθυμία να γίνει μοναχός σε μοναστήρι των Μετεώρων. Ακόμη, από πλευράς της υπεράσπισης υποστηρίχτηκε ότι δράστης και θύμα έκαναν χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών πριν τον φόνο κι ότι ο ίδιος τη μετέφερε μετά, στο νοσοκομείο.
Το δικαστήριο δέχτηκε τα ελαφρυντικά της ειλικρινούς μετάνοιας και της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς. Πρωτόδικα, ο κατηγορούμενος, είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 19 ετών.
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040