_______________________________________________________

Ο ΠΣΑΤ ενώνει ξανά τον μικρό Τζέι και τον Σαμαρά ....


Θα συναντηθούν στα βραβεία του Συνδέσμου
Προσκε-
κλημένος του ΠΣΑΤ στη γιορτή για τα ετήσια βραβεία θα είναι ο μικρός Τζέι, το αγόρι με το σύνδρομο Down που συγκίνησε όλο τον κόσμο λόγω της ιδιαίτερης σχέσης του με τον Γιώργο Σαμαρά.
Η ξεχωριστή σχέση του Γιώργου Σαμαρά με τον μικρό Τζέι ήρθε στην επιφάνεια στα επινίκιατου τίτλου από τη Σέλτικ προ λίγων μηνών.
Ο διεθνής επιθετικός είχε πάρει το αγόρι με σύνδρομο Down από τη Σκωτία αγκαλιά και οι δυο τους ανέπτυξαν μια φιλία, με τον μικρό να υποστηρίζει ένθερμα το ίνδαλμά του ακόμη και στις προσπάθειές του με την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα είχε προσκληθεί στη Βραζιλία, αλλά δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει και τελικά έλαβε σαν δώρο μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών.
Με τη μεταγραφή του «Sam» στην Αγγλία, είναι λογικό να έχουν απομακρυνθεί. Όμως φαίνεται πως θα έχουν μια ευκαιρία να τα ξαναπούν από κοντά και να στείλουν σε όλους ένα ξεχωριστό μήνυμα.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου κάλεσε τον μικρό Τζέι στην ετήσια εκδήλωση για τα βραβεία που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα.
«Ο σύνδεσμός μας αποφάσισε να τιμήσει τη φιλία του Τζέι με τον Γιώργο Σαμαρά, για το μήνυμα ανθρωπιάς κι ευαισθησίας που στέλνει παγκοσμίως», αναφέρει η πρόσκληση που έλαβε ο μικρός Τζέι.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040