Γιώργος Λιάγκας: «Εάν αγαπούσε την εκπομπή, πέντε χρόνια τώρα θα είχε έρθει καλεσμένη».....


«Μπορεί να 'ρθει όταν φύγω από την εκπομπή μάλλον»
Το παράπονο του για την Πάολα είπε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή της αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε για την εκπομπή στην πρεμιέρα της. «Εάν αγαπούσε την εκπομπή, πέντε χρόνια τώρα θα είχε έρθει καλεσμένη, γιατί κάθε χρόνο... Τώρα το ότι δίνει

συνεντεύξεις, μια χαρά, να έχουμε να λέμε. Εάν αγαπούσε την εκπομπή, επειδή της απευθύνουμε κάθε χρόνο πρόσκληση, επειδή το λέμε ότι είναι η πιο εμπορική γυναίκα τραγουδίστρια, θα μας είχε τιμήσει μια φορά να έρθει εδώ καλεσμένη να μας τα πει. Μπορεί να 'ρθει όταν φύγω από την εκπομπή μάλλον. Ε δε με χωνεύει τι να κάνουμε τώρα.»
Η Σάσα Σταμάτη διαφώνησε, επισημαίνοντας του πως αν δεν τον συμπαθούσε δεν θα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή τους, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας είχε και για αυτό την απάντηση και επέμεινε στην άποψη του, εξάλλου πολλές φορές στο παρελθόν οι δηλώσεις του έχουν ενοχλήσει την τραγουδίστρια και έχει απαντήσει για αυτές.
«Δεν ήρθε να δώσει σε εμένα συνέντευξη. Η εκπομπή είναι μια δημοφιλής εκπομπή και τη βλέπει κόσμος.» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Πηγή :zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040