Νέο διαζύγιο στην ελληνική showbiz!.....


Γνωστός ηθοποιός χώρισε μετά από δέκα χρόνια γάμου
​Χωριστούς δρόμους τραβάνε πλέον ο Σπύρος Μισθός και η σύζυγός του Δήμητρα Ακούρου.
Ο ηθοποιός, που γνωρίσαμε ως αστυνόμο Χάρη Βεργίτση στη σειρά «Καλημέρα Ζωή», παντρεύτηκε τη σύζυγό του το 2004 ύστερα από

ενάμιση χρόνο σχέσης και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την επτάχρονη Άννα και τον πεντάχρονο Γιώργο! Μάλιστα, το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα και έμενε μόνιμα στα Γιάννενα, όπου ο ηθοποιός είχε αναλάβει και χρέη καλλιτεχνικού διευθυντή στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.
Η ζωή τους κυλούσε φυσιολογικά μέχρι που ο ηθοποιός έφυγε από τη Διεύθυνση Θεάτρου και αποφάσισε με τη σύζυγό του να γυρίσουν και πάλι στην Αθήνα. Ο Σπύρος έμεινε αρκετά χρόνια χωρίς δουλειά κάτι που, σύμφωνα με δημοσίευμα, έφερε τριβές στο γάμο του. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις έτρεχαν και εκείνος ένιωθε ολοένα και πιο ευάλωτος.
Οι γκρίνιες και οι τσακωμοί είχαν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του ζευγαριού και τελικά δεν άργησε να έρθει η οριστική ρήξη.
Παρόλο που αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, ο Σπύρος Μισθός συνεχίζει να μένει στο ίδιο σπίτι με τη σύζυγό του, αφού θέλει να βλέπει κάθε μέρα τα δύο παιδιά του που τα υπεραγαπά.
Πηγή : «Espresso»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040