Οικονομόπουλος σε Κάβουρα: «Βαρέθηκα την ζήλεια και τις σκηνές σου. ΤΕΛΟΣ»....


Και κάπως έτσι δόθηκε το τέλος σε μια σχέση που όλοι πίστευαν πώς θα καταλήξει σε γάμο. Γνωρίζω πώς πρώτοι εμείς με ερωτηματικό μοιραστήκαμε τις πληροφορίες μας για την εγκυμοσύνη της ηθοποιού.
Επειδή ωστόσο είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα θα βάλουμε μια άνω τελεία στην ιστορία και στο ρεπορτάζ μας… καθώς η βόμβα που έσκασε ανατρέπει πολλά δεδομένα.
Τι συνέβη; Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν χθες ότι ο λόγος που το ζευγάρι έφτασε στο τέλος

ήταν η συντηρητική και κάποιες φορές αυταρχική αντιμετώπιση των δεδομένων της σχέσης από τον Νίκο.
Τι πραγματικά όμως συνέβη; Ο τραγουδιστής ήταν εκείνος που έδωσε τέλος στη σχέση. Τον τελευταίο μήνα δεν είναι μαζί. Όμως η τριβή και η κατηφόρα είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Νίκος φόρτωνε με τις προθέσεις της νεαρής ηθοποιού να φωτογραφηθεί από παπαράτσι, όπως και από τις συνεχείς σκηνές και ζήλιες που του έκανε.
Η Βίκυ προσπαθούσε πολύ να φανεί μέσα από την σχέση. Σε τέτοιο βαθμό που δημιούργησε κόντρες με την συμπεριφορά της με δημοσιογράφους που γνώριζαν και εκτιμούσαν τον Νίκο.
Από την άλλη ο Οικονομόπουλος είναι σε μια ηλικία και σε μια φάση τώρα που δεν θέλει πολλά πολλά. Οι υποχρεώσεις του μαζί με την ευθύνη που έχει με τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου για τα μαγαζιά του τελευταίου είναι τόσο μεγάλη που το τελευταίο που ήθελε ήταν αν έχει γκρίνια και ζήλια στο σπίτι του.
Το σίγουρο είναι πως ήταν μια παθιασμένη σχέση. Πολύ έντονη με πολλά on-off.
Πηγή : gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040