_______________________________________________________

Χρύσα Ρώπα: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε ξαφνικά από τις «Φόνισσες» ....


Τον πραγματικό λόγο που κρύβεται πίσω από την αποχώρησή της από την παράσταση «Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη» αποκάλυψε η Χρύσα Ρώπα.
Μαζί της είχε αποχωρήσει και η Νατάσα Καλογρίδη το καλοκαίρι που πέρασε, γεγονός που είχε σχολιαστεί ιδιαίτερα στον κόσμο του θεάτρου. Η ηθοποιός λοιπόν δίνει τώρα τη δική

της απάντηση μέσα από τη συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που έδωσε ως καλεσμένη της Σοφίας Τσίπα και της εκπομπής "Ο κόσμος ανάποδα" στο ΣΚΑΪ. «Δυστυχώς μόλις τελειώσαμε στη Θεσσαλονίκη μου ζητήθηκε από τον σκηνοθέτη μου, που προφανώς θα ήταν και παραγγελία του παραγωγού μου, -σε όλους δηλαδή ζητήθηκε- να υπογράψουμε ένα χαρτί 40.000€ εγγύηση αν δεν πάμε σε μία παράσταση κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Αυτό δεν μου είχε ξαναζητηθεί ποτέ. Δεν είχε συμβεί κάτι για να υπάρχει αυτό το προηγούμενο. Ρώτησε η Ναταλία Δραγούμη: "Δηλαδή, αν πάθουμε κάτι"; Και απάντησε ο σκηνοθέτης μου και συγγραφέας "Μόνο νεκροτομείο"! Εγώ αυτό δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Δεν με αφορούσε καθόλου. Ούτε να υπογράψω 40.000€ αν δεν πάω σε μια παράσταση» είπε η Χρύσα Ρώπα και κατέληξε: «Αυτό έζησα στη Θεσσαλονίκη στην τελευταία παράσταση και μας ζητήθηκε από τον θίασο να πούμε ναι ή όχι χωρίς εξηγήσεις, γιατί όχι ή γιατί ναι. Και όταν ήρθε η σειρά μου είπα όχι, μάζεψα τα πράγματά μου και έκανα την ταινία "Οι γαμπροί της ευτυχίας"».
Πηγή :gossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040