_______________________________________________________

Άννα Φόνσου: «Θέλω έρωτα, θέλω ένταση»


Η ηθοποιός Άννα Φόνσου καλεσμένη στο JOY, μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τους καλλιτέχνες αλλά και τη σχέση που έχει εδώ και πέντε χρόνια. Αποκάλυψε πως δεν βλέπει ελληνικές ταινίες γιατί της λείπουν οι φίλοι της που έχουν φύγει πια από τη ζώή.
Για τη σχέση της: “Έχω μια σχέση εδώ και

πέντε χρόνια, χωρίς να θέλω όμως να παντρευτώ. Αλλά νομίζω πως αυτός θα με θάψει. Δεν έχω περιέργεια να γνωρίσω κανέναν άλλον».
Το φλερτ σε προχωρημένη ηλικία: “Eγώ προσωπικά όπως φλέρταρα στα 15 μου, έτσι φλερτάρω και τώρα. Επειδή έχω μια κόρη και ένα εγγονάκι, είπα να την κλείσω την ερωτική μου ζωή, έλεγα «ό,τι κάναμε κάναμε». Ήμουν καιρό μόνη μου και δεν ήθελα να μπω σε σχέση. Και μετά με έπεισε ο άντρας που έχω τώρα. Αλλά μη νομίζετε πως στην ηλικία μου θέλω αγάπη, κατανόηση και συντροφικότητα. Θέλω έρωτα, θέλω ένταση. Οι κοιμισμένες σχέσεις δε μ’ αρέσουνε«.

Άντρες: “Ο άντρας που έτσι κι αλλιώς θα ερωτευτεί κάποια για να περνάει καλά, δε μου λέει τίποτα, μου είναι αδιάφορος. Πώς το καταλαβαίνω; Ένα σκεπτόμενο άτομο δεν μπορεί να στα δώσει όλα από τη δεύτερη φορά που θα σε δει. Τον καταλαβαίνεις τον άλλον».

Για την κόρη της: “Tην υιοθέτησα όταν ήταν 10 ημερών. Εγώ αγαπάω όλα τα παιδιά, αλλά δεν ήθελα να κάνω δικά μου. Όταν το είδα αυτό το πλάσμα και μου έσφιξε το δάχτυλο με το χέρι του, είπα δεν θέλω να κάνω άλλο, αυτό είναι το παιδί μου. Την αγαπάω δε, όπως τότε που μου ‘σφιξε το χέρι!»

Η γνωριμία με την Coco Chanel: «Μοιραζόμασταν το ίδιο ξενοδοχείο στο Παρίσι. Την ήξερε ο άντρας μου και μέναμε στη διπλανή σουίτα. Ήμουν 18 χρονών, φορούσα ένα ροζ ταγεράκι και μου είπε «είσαι πολύ μικρή για να φοράς τέτοια, μπορείς να ξεκινήσεις να τα φοράς σε πέντε-έξι χρόνια». Ύστερα τη ρώτησα αν θα έρθει ποτέ στη χώρα μας και μου είπε «όχι, γιατί στην Ελλάδα η ηλικία είναι ποινικό αδίκημα»«.

Για τις παλιές ελληνικές ταινίες: «Δεν κάθομαι ποτέ να τις δω, γιατί όλοι είναι πεθαμένοι. Δεν αντέχω να ξέρω ότι δεν έχω πια δίπλα μου τη Τζένη, την Αλίκη, το Βέγγο, τον Ηλιόπουλο, τον Αυλωνίτη… Με όλους αυτούς ήμασταν πολύ φίλοι και ζούσαμε μαζί, δε μιλούσαμε απλά στο τηλέφωνο. Περισσότερο απ’ όλους όμως ήμουν φίλη με τη Τζένη και την Έλλη τη Λαμπέτη. Σ’ αυτές έλεγα το μυστικό μου ή το πρόβλημα μου. Αλλά δε δίναμε η μια στην άλλη συμβουλές. Δεν φημιζόμασταν για ώριμες γυναίκες… Εγώ δεν ωρίμασα ποτέ κι ούτε θέλω. Τι είμαι, ροδάκινο;»
Πηγή :zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040