Θλιβερό. “Εδώ δεν επιτρέπονται ένστολοι”........


Τουλάχιστον βλακώδης αλλά και προσβλητική (εις βάρος της Αλεξαν-
δρούπολης), χαρακτη-
ρίζεται η συμπεριφορά ιδιοκτήτη καφετέριας, που εξεδίωξε τους σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων από το κατάστημά του
Την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκαν τον Έβρο οι σπουδαστές

της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), οι οποίοι κατά την διαμονή τους στην Αλεξανδρούπολη αντιμετώπισαν μια καθόλου τιμητική για την πόλη μας συμπεριφορά.
Πρόκειται για Σπουδαστές Πανεπιστημιακού επιπέδου που επανδρώνουν τις Υπηρεσίες Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας.
Από την Σχολή αυτή βγαίνουν οι Στρατιωτικοί ιατροί, φαρμακοποιοί, οικονομολόγοι κ.λπ.
Στην Αλεξανδρούπολη λοιπόν, ενδεδυμένοι με την επίσημη στολή εξόδου, με τα σπαθάκια τους κ.λπ., θέλησαν να πάρουν τον καφέ τους σε μια καφετέρια της κεντρικής λεωφόρου, αλλά μόλις κάθισαν, ο αρμόδιος του καταστήματος τους έβγαλε “κόκκινη κάρτα”, ζητώντας τους να αποχωρήσουν πάραυτα, γιατί όπως τους είπε “εδώ δεν επιτρέπονται οι ένστολοι”.
Το περιστατικό μας το περιέγραψε, καθόλα αξιόπιστος αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυς, συνεργάτης της εφημερίδος μας, που μας το μετέφερε, μαζί με τα δυσμενή σχόλια, όχι μόνον των Σπουδαστών, για την πρωτοφανή απαξιωτική συμπροφορά που αντιμετώπισαν, αλλά και των άλλων πολιτών, θαμώνων της καφετέριας.
Καταγράφουμε το ανωτέρω γεγονός, χαρακτηρίζοντας βλακώδη και προσβλητική αυτή την συμπεριφορά, κυρίως εις βάρος της Αλεξανδρούπολης.
Και ας καταλάβουν κάποιοι ανεγκέφαλοι μαγαζάτορες (ίσως από αυτούς τους “προοδευτικούς” που δεν θέλουν την πατρίδα, τον στρατό και την εκκλησία) πως οφείλουν σεβασμό σε όσους φορούν την τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη.
Και τέλος – τέλος, αν δεν υπήρχε εδώ το Στράτευμα, θα τους έτρωγαν οι… αρκούδες.
Σ.Κ.
Πηγή :ELEYUERH THRAKH
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040