_______________________________________________________

«Στις φωτογραφίες μου στα περιοδικά είμαι μόνο ρετούς» .....

Στο καλοκαιρινό bazaar βιβλίου από το Βήμα Fm που διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης έδωσε το «παρών» η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη καινούρια της εκπομπή, που συμπληρώνει ένα μήνα στον «αέρα», τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδια με τον Αντ1, αλλά και τους ρετουσαρισμένες φωτογραφίες.
«Σιγά σιγά δένουμε, γιατί αυτό στήθηκε σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, αγαπάμε πάρα πολύ αυτό που κάνουμε και πραγματικά και εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Κάθε παρουσιάστρια δίνει το δικό της χαρακτήρα στην εκπομπή οπότε είναι τρεις διαφορετικές προτάσεις. Είναι γενικά μια δύσκολη ζώνη. Είναι διαφορετικό το κοινό. Είναι πολλά παιδιά που παρακολουθούν τηλεόραση και είναι και μία περίοδος που ο κόσμος αρχίζει

σιγά σιγά και χάνεται. Είναι μια περίοδος που ξεκινούν να πηγαίνουν στις παραλίες και πάρα πολύ καλά κάνει. Δόξα τω Θεώ είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, νιώθουμε πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δεν έχουμε φτάσει εκεί που πρέπει, αλλά οδεύουμε καλά προς τα εκεί».
Όσο για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια; Η ίδια διευκρίνισε: «Υπάρχει καλή διάθεση για το Σαββατοκύριακο, δεν ξέρω όμως σίγουρα τι πρόκειται να γίνει. Τώρα για τα Καρντάσιανς μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει καμία συμφωνία και καμία συζήτηση. Το YFSF το θέλω,το ποθώ, είναι η λατρεία μου και εύχομαι να γίνει».
Τέλος, η Μαρία Μπεκατώρου, όταν ρωτήθηκε και για τις καλοκαιρινές ρετουσαρισμένες φωτογραφίες των περιοδικών, απάντησε: «Στις φωτογραφίες μου στα περιοδικά είμαι μόνο ρετούς. Έχω φουλ κυτταρίτιδα, τα πάντα έχω. Πως θα πουλήσουν αλλιώς οι άνθρωποι; Επιβάλλεται να μου κάνουν. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να φωτογραφίζονται οι κοπέλες οι γνωστές που είναι και πιο νέες και έχουν και πιο ωραίο κορμί και το προσέχουν. Εγώ δε το φροντίζω το κορμί μου, άλλη είναι η δουλειά μου, άλλο θέλω αν κάνω, αλλά αν κάποιος θέλει να φωτογραφίσει κάνουμε τη συμφωνία ότι μετά θα με ρετουσάρει πάρα πολύ ωραία».
Πηγή :peoplegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040