Είναι ο "κρυφός άσος" στο μανίκι του Μεγάλου Καναλιού;


Δίπλα στα ονόματα του Μάρκου Σεφερλή και της Ντορέττας Παπαδη-
μητρίου που κουβεντιάζουν για την παρουσίαση του "Mega με μία", σύμφωνα με ρεπορτάζ της Δήμητρας Δάρδα στην Espresso, προστίθεται και αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου!
Έχουν περάσει μόλις 40 ημέρες

 από την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την ανανέωση του συμβολαίου του Γρηγόρη με τον σταθμό για τα επόμενα τρία χρόνια. Ωστόσο, η ξαφνική λήξη της συνεργασίας του Γιάννη Λάτσιου με το κανάλι του Αμαρουσίου, έχει σκορπίσει ανησυχία στους παρουσιαστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανανεώσεις συμβολαίων και αυξήσεις μισθών που έγιναν επί εποχής Λάτσιου επιστρέφουν προς αναθεώρηση στα γραφεία της διεύθυνσης.
Όπως γράφει, λοιπόν, η εφημερίδα. ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής συναντήθηκε με το στέλεχος του Mega Έλενα Κατραβά σε εστιατόριο γνωστού πολυκαταστήματος. Το ραντεβού έγινε μια μέρα μετά την επίσημη αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από τον ΑΝΤ1.
Επικαλούμενη έγκυρη πηγή, η εφημερίδα αναφέρει: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το Mega και θέλησε να αναθερμάνει το έδαφος με μια χαλαρή κουβέντα. Το ραντεβού Αρναούτογλου - Κατραβά δεν ήταν κρυφό. Πολύς κόσμους τους είδε και άλλωστε είναι της μόδας οι τρανταχτές συνεργασίες να κλείνονται σε μέρη με πολυκοσμία».
Πηγή :zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040