Καταπέλτης ο Σεφερλής για Ουγγαρέζο: «Μέσα από το “Mega με Μία” γινόταν προπαγάνδα υπέρ της απέναντι εκπομπής»...


Μετά το on air επεισόδιο τους στον αέρα του "Mega με Μία" το "γυαλί" μοιάζει να ράγισε για τους δύο συνεργάτες και ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει πιο αποκαλυπτικός από ποτέ και σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο αφήνει τα «καρφιά» του για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.


Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο θα τον έβαζες στη λίστα με τους φίλους ή τους εχθρούς σου;
Ο Δημήτρης μιλάει ο ίδιος με τις πράξεις του. Εγώ, όπως είπα πριν, ξεκίνησα με αγνές προθέσεις πιστεύοντας ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα που έχουμε κοινούς στόχους. Αποδείχθηκε ότι δεν είχαμε όλοι τους ίδιους στόχους. Ο Δημήτρης αυτό το διάστημα δεν κάνει διακοπές με εμένα, αλλά με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Οι σχέσεις τους όλο το χειμώνα ήταν άψογες, παρόλο που έχουν ανταλλάξει απερίγραπτα λόγια στο παρελθόν. Διαπίστωσα ότι μέσα από το “Mega με Μία” γινόταν προπαγάνδα υπερ της απέναντι εκπομπής. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, γιατί ήξερα ότι τους δένει φιλία χρόνων, αλλά όσο περνούσαν οι μήνες αυτό που έβλεπα ήταν ότι κάποιοι ήταν εκεί για να διαφημίσουν την απέναντι εκπομπή. Ωραία ιδέα και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν αυτό το πράγμα ήταν αμοιβαίο και μιλούσαν και οι απέναντι με τόσο κολακευτικά λόγια για εμάς. Κάποια στιγμή όμως, το ποτήρι ξεχείλισε. Ο Δημήτρης συμφώνησε να πάει στον ΑΝΤ1, οπότε ήταν φανερό ότι όλο αυτό ήταν οργανωμένο σχέδιο για να ανέβει η απέναντι εκπομπή. Οι στόχοι μας όπως είπα στην αρχή δεν ήταν κοινοί. Εμείς θέλαμε να πάει καλά το “Mega με Μία”, ενώ ο Δημήτρης ήθελε να πάνε καλά οι απέναντι. Έχω μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη και ήμουν ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί του. Έχει πει και ο ίδιος ότι ήμουν ο μόνος που του έδωσε βήμα για να έχει τη δική του ενότητα μέσα στην εκπομπή, χωρίς ποτέ να τον λογοκρίνω για κάτι που συνέβη ούτε με τον Γιώργο Λιάγκα, ούτε με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αλλά όπως συνήθως συμβαίνει, ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Επαναλαμβάνω όμως, ότι αυτή η ιστορία έχει τελειώσει για μένα και δεν κρατάω καμία κακία.
Πολλοί κατέκριναν την έντονη συζήτηση μεταξύ σας – δημόσια, στον αέρα της εκπομπής – που ξεκίνησε με την ερώτηση σου στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αν αληθεύουν οι φήμες για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.
Δεν αποκάλυψα κανένα μυστικό του Δημήτρη. Αυτό που είπα το γνώριζε όλο το Mega. Εγώ απλά του είπα συγχαρητήρια για κάτι που ήδη είχε γραφτεί και που γνώριζαν οι προϊστάμενοι μας, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκε τόσο πολύ. Μήπως τελικά δεν ήταν σωστό και ευγενικό από την πλευρά του να συνεργάζεται με μία εκπομπή και να μιλάει έναν ολόκληρο χειμώνα με για τους απέναντι;
Εκείνη την περίοδο γράφτηκε ότι απαίτησες από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σου ζητήσει δημόσια συγγνώμη και επειδή αρνήθηκε, ζήτησες από το mega να μη βγει στον αέρα την επομένη.
Δεν είναι αλήθεια. Στο διαφημιστικό διάλειμμα που έγινε αμέσως μετά το περιστατικό που είδατε στον αέρα, ο Δημήτρης μου μίλησε πολύ άσχημα, με χαρακτηρισμούς που όχι μόνο δεν μου αξίζουν, αλλά δεν κολακεύουν και τον ίδιο. Κι εγώ είπα στους υπεύθυνους της εκπομπής ότι θα ήθελα να μου ζητήσει συγγνώμη – όχι δημόσια, αλλά μπροστά στους ανθρώπους που με προσέβαλε – για να μπορούμε να κάτσουμε στον ίδιο καναπέ. Το επόμενο πρωί, ο Δημήτρης δεν ζήτησε συγγνώμη για τα λόγια που είπε μπροστά σε τόσο κόσμο, οπότε μιλώντας με τους υπεύθυνους τους ρώτησα: «Τι θέλετε να γίνει;» Εκείνοι αποφάσισαν εκείνη τη μέρα να μη βγει ο Δημήτρης στον αέρα και όχι εγώ, γιατί προφανώς θεώρησαν ότι δεν ήταν καλό να είμαστε μαζί. Μια μέρα μετά, όπως είδατε, ήμασταν όλοι μαζί στην εκπομπή, παρόλο που ο Δημήτρης δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Το Mega αποφασίζει ποιος θα είναι και ποιος δεν θα είναι στην εκπομπή. Όχι εγώ. Εγώ έχω μάθει να ζητάω «συγγνώμη», όταν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι λάθος όπως έχω πει πολλές φορές δημόσια «ευχαριστώ» σε όσους με έχουν βοηθήσει. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που δεν έχουν μάθει να λένε «συγγνώμη»και «ευχαριστώ» και ίσως ανάμεσα τους είναι και ο Δημήτρης.
Πηγή :zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040