Μίζερα, κακόμοιρα ανθρωπάκια……..






Ανθρωπάκια μίζερα, άχρωμα, με την ξινίλα να ξεχύνεται γύρω τους στο πέρασμά τους, με όνειρα που ποτέ δεν πραγμα-
τοποίησαν, με «φίλους» που ποτέ δεν τους αγάπησαν, με στόχους που ποτέ δεν ακούμπησαν, φτωχοί σε αισθήματα, βρήκαν μια θεσούλα σε κάποιο πάνελ εκπομπής και πήραν τα…. φτυάρια

 αρχίζοντας το θάψιμο σε ότι ζηλέψανε και σε ότι θέλανε μα δεν μπόρεσαν λόγω κιλών ή λόγω κάποιον πόντων που τους λείψανε….. ο νοών νοείτω.
Έτσι οι… κατέχοντες διπλώματα από
university of CAMBRIDGE, university of OXFORD ή ακόμα university of LAUSANNE με το πιάνο και τα γαλλικά τους, βάζουνε κάτω τους ταλαντούχους ανθρώπους που σπουδάσανε στο Πανεπιστήμιο της ζωής βγαίνοντας από τα μικράτα τους στη βιοπάλη και τους χτυπάνε κάτω σαν χταπόδια προσπαθώντας να ειρωνευτούν την αμάθεια χωρίς όμως να καταλαβαίνουν πως αυτοί εκτίθενται στα μάτια τα δικά μου, τα δικά σου, των άλλων. Σιγά κοπελιές και παλληκάρια, (που γίνατε μαλλιά κουβάρια) τον καιρό που εσείς ζητάγατε από τον μπαμπά και τη μαμά το αντίτιμο ενός καφέ ή ενός εισιτηρίου κινηματογράφου, η κάθε Άντζελα  Δημητρίου ζούσε μόνη της την δική της οικογένεια και αναφέρω την Άντζελα μόνον και όχι αρκετούς ακόμα γιατί η Άντζελα έχει κότσια και ξέρει να τους αντιμετωπίζει σαν αντράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040