Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...


Πρεμιέρα.....
Πολλές οι παραστάσεις, πολλά τα θέατρα, πολλοί οι ηθοποιοί και στον μεγάλο τούτο κόσμο, θεατές με λίγα ως καθόλου χρήματα, εισιτήρια που αγγίζουν στις «διακεκριμένες θέσεις» τα 80 ευρώ και ποιος έχει δίκιο…. που να καταλάβω. Ο επιχειρηματίας που θέλει να είναι συνεπής και να πληρώνει 

στην ώρα τους τους συνεργάτες του, οι ηθοποιοί που νομίζουν πως αρκετά έχουν κατεβάσει το κασέ τους, οι θεατρόφιλοι που «βλαστημάνε» την ώρα και τη στιγμή που τα εισοδήματά τους είναι πετσοκομμένα και δεν τους φτάνουν να ταΐσουν την οικογένεια, το θέατρο τους μάρανε και οι «κοσμικοί celebrities»  που κομπάζουν πως έχουν ήδη απολαύσει τις καλύτερες παραστάσεις και φυσικά ως καλεσμένοι στις επίσημες πρεμιέρες δεν έχουν ξοδέψει ούτε σεντ για εισιτήριο. 
 Απλά αναρωτιέμαι…  είναι στραβά ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε; Πάει και ο κάθε εις,  με μένος, αντίθετος με το έργο, λέει τα «πατερημά του, κάνει και μια δωρεάν διαφήμιση  του έργου και όλοι πια ευχαριστημένοι πως όλα τα θέατρα που αξίζουν, δουλεύουν με… sold out παραστάσεις και κούνια που μας κούναγε……. Κάτι μου λέει πως σε λίγο θα αρχίσουν … τα μπουλούκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040