Το 'χουμε κάψει τελείως, το φλας του μυαλού μας…




Οξύνοια και Ελευ-
θερία, δύο λόγοι που δεν λειτουρ

-γούν σήμερα στην Ελληνική τηλεόραση σαν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις να θέλουν να μας σηκώσουν από τον καναπέ και να μας βγάλουν έξω , στους δρόμους, να χαζεύουμε
 ανθρώπους και φυσιογνωμίες.
Όμως αυτό είχε το αντίθετο αποτέλεσμα. Δεν το πιάσαμε το νόημα. Κάποιοι θεωρούν «τσιτάτα» τα λάθος Ελληνικά και τα υιοθετούν, κάποιοι απλά αλλάζουν κανάλι και κάποιοι ποιο «κάπως» εντάσσονται  σε ιδιωτικές εταιρίες όπως Cosmote, Nova, Netflix πληρώνοντας αδρά μα, ούτε από τον καναπέ σηκώθηκαν ούτε ένα βιβλίο δεν άνοιξαν, ούτε νοιάστηκαν για τον διπλανό τους.
Το 'χουμε κάψει τελείως, το φλας του μυαλού μας…
Απλά, επειδή στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, γεννήθηκαν εκπομπές που μέρα μεσημέρι (με νάζι και τσαχπινιά) αναφέρονται σε γεννητικά όργανα με…. καλυμμένες μωρουδιακές λεξούλες, σε εγκλήματα πάθους με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες  που κάθεσαι να ριμαδοφάς το φαγάκι σου και νιώθεις πως πλανάται πάνω απ’ το κεφάλι σου το μαχαίρι του δολοφόνου και τρελαίνουν τα νούμερα, ναι τα «νούμερα» της AGB και διαφημίζουν τα …. τίποτα με μπόλικο καθόλου! Ε ρε ραμπαδόξυλο που μας χρειάζεται….

1 σχόλιο:

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040