Η δύναμη των media σε λάθος άτομα…

 


 Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, νομίζω….
Τώρα, αν μεγάλωσες με γαλλικά και πιάνο, (όχι ότι βρω το… πιάνω  το άλλο, αυτό με τα πλήκτρα), αν θεωρείς πασέ  να είναι ο άλλος αντρουά και ουχί ανεμίζουσα πτερά, τότε καλά κάνεις και βρίσκεσαι στο σακούλι με τα φρούτα και όχι σε θρόνο που κατά της άποψη σου,  σου  ταιριάζει. Ένα lifestyle φθαρμένο και σκουριασμένο από τις εποχές των ’90s με έντονες δόσεις σεξισμού.  Ουφ, με σκας με τόσο … επίπεδο, δεν το αντέχωωωωωω 

 

 Ριάλιτι  κάνεις κυρά μου όχι εκπομπή επιπέδου. Αυτά τα εύπεπτα προγράμματα δεν

οξύνουν την κριτική σκέψη, αλλά υποβαθμίζουν τη μόρφωση μας, αφού δεν προκαλούν προβλημα τισμούς γύρω από κοινωνικά ζητήματα, παρά μόνο αποχαυνώνουν το τηλεοπτικό κοινό. Ναι, το ελληνικό κοινό που σας παρακολουθεί  δεν ξέρω αν το φαντάζεστε μα, δεν ξέρει ούτε γαλλικά ούτε αγγλικά οπότε δεν σας καταλαβαίνει κιόλας τι ακριβώς του λέτε… Τώρα θα μου πεις μεταξύ των τυφλών ξεχωρίζει ο μονόφθαλμος ε, και μεταξύ κατεργάρηδων  ειλικρίνεια…..Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040