«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια»....





 

Τώρα βέβαια, δεν είναι καθημερινό φαινόμενο να έρχεσαι από το πουθενά, να σε ξεχωρίζει κάποιος, να σε «αναλαμβάνει», να σε ανεβάζει στα ύψη και να γίνεσαι νούμερο 1 σταρούμπα….

Είναι μια στο τόσο και όταν λέμε τόσο,  μμμμ 

 

 

μπορεί και στα εκατό χρόνια, λέμε τώρα.  
Έτσι λοιπόν κορίτσια και αγόρια της Showbiz, ψαλιδίστε λίγο τα όνειρά σας και βασιστείτε στην σκληρή δουλειά και αν είναι να έχετε τα προσόντα θα ξεχωρίσετε. Μην βασίζεστε σε λόγια και υποσχέσεις, αύριο που θα σας τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια, δεν θα σας ξέρει ούτε η μάνα σας και θα έχετε ξοδέψει όλα σας τα όνειρα στο πουθενά.

Και άργησα να γράψω τη γνώμη μου για το θέμα για να μην σχολιαστεί πως προσπαθώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα όμως και άλλοι άργησαν να αποφασίσουν να αποδώσουν …. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Και … φοβού τους απατηθέντες…. Προκειμένου να εκδικηθείτε τα τόσα όσα σας τάξανε και σας τα πήραν πίσω, θα ρημάξετε υπολήψεις, θα καταστρέψετε ζωές και καριέρες, θα τα κάνετε όλα π@@@@@α και θα κλείσετε και τις υπόλοιπες πόρτες που ίσως σας άνοιγαν κάποια στιγμή.
Αποτέλεσμα, η «συμπαράσταση» ορισμένων που ίσως αύριο να κάνουν πως δεν σας ξέρουν στο δρόμο που ίσως εσείς ξεστρατίσατε…  
Πριν πετάξετε πέτρα, ανάθεμα και λάσπη, φροντίστε να είστε σίγουροι πως έτσι ανακτάται η αξιοπρέπεια και όχι ο φθόνος, είναι μεγάλη η διαφορά μα και η φθορά….
Με αγάπη και συμπαράσταση σε όλους όσους πληγώθηκαν…  ένθεν και ένθεν …..     

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040