ΤΩΡΑ - ΧΑΜΟΣ με το tweet του Φαήλου Κρανιδιώτη και τον Χατζηνικολάου


Ένα «τιτίβισμα» ήταν η σπίθα και η κόντρα δεν άργησε να ξεσπάσει, με αποκορύφωμα το νέο επεισόδιο με εκατέρωθεν σχόλια ανάμεσα στον Φαήλο Κρανιδιώτη και το Νίκο Χατζηνικολάου.... Όλα άρχισαν όταν χθες το βράδυ ο δικηγόρος, υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Πειραιά, στις εκλογές του Ιουνίου, και από τους ανθρώπους που φέρεται να ανήκει στο  πρωθυπουργικό περιβάλλον, απάντησε στο tweet, που έλεγε:

«Βία είναι, ο γέρος μου που πάει στο γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις! Αν πεθάνει θα στον φέρω!», έγραφε ο χρήστης του tweeter, για να πάρει την απάντηση που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. 
«Ευχαρίστως, αλλά πού να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις πριν παγώσει θα χωράει», απάντησε ο κ. Κρανιδιώτης.
Το tweet έκανε το γύρο του Διαδικτύου αμέσως. Τη δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη σχολίασε μέσω του twitter και ο Διευθυντής του Γραφείου τύπου  του Πρωθυπουργού Γ.Μουρούτης λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Απαράδεκτο – έστω και ως πλάκα – το tweet του @failosK. Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη ακόμα και αν δεν το εννοούσε» ενώ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα αποδοκίμασε τη δήλωση. «Σίγουρα αυτό που άκουσα ήταν αποκρουστικό. Αν υπάρχει αυτή η παραδοχή, με εκπλήσσει. Πάντως, αυτό που άκουσα, ήταν μια αποκρουστική δήλωση» είπε χαρακτηριστικά.
Πριν από λίγο όμως το tweeter πήρε ξανά φωτιά. Αφορμή το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου ότι η απάντηση του κ. Κρανιδιώτη ήταν «βλακώδης και άθλια». Μάλιστα σε επίμονα tweet απο followers του να τον βγάλει στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο κ. Χατζηνικολάου απάντησε πως δεν τον βγάζει γιατί στις εκλογές, όπως έγραψε, είχε ιδιότητα τώρα όχι.
Μέσα σε πέντε λεπτά είχε την απάντηση του κ. Κρανιδιώτη: «Όταν ο «Ρασκόλνικοβ» ξαναπεί να στείλει το πτώμα του «πατέρα» του, θα πάει ο Χατζηνικολάου να το πάρει με την Πόρσε. Είναι πιο πονόψυχος». Ο κ. Κρανιδιώτης μάλιστα σε άλλο tweet ενημερώνει τους followers του πως ετοιμάζει άρθρο- απάντηση.« Ετοιμάζω ωραίο άρθρο-απάντηση στον «πόνο» σας για το τρολλ που θα μου έστελνε το μελλοντικό… πτώμα του «πατέρα» του. Πιάστε στασίδι…», έγραψε πριν από λίγο.
Μένει να δούμε ποια θα είναι εξέλιξη στην κόντρα που μπορεί να είναι και σε «φόντο» επιχειρηματικό, η οποία για κάποιους μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι…
Άρτεμις Παραδείσου Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040