Νάναι καλά οι δημοσκοπήσεις.

Μεγάλη αίσθηση προκαλούν τα αποτελέσματα της νέας φοβερής και πολύ μεγάλης δημοσκόπησης της γνώστης εταιρείας δημοσκοπήσεων, Κ.Ε.Ε.Η. , (Κάπα Έρευνας Ελληνικής Ηλιθιότητας), όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως οι Έλληνες όχι μόνο έχουν λατρέψει την τρόικα και το μνημόνια άλλα είναι πρόθυμοι ακόμα και να… πέσουν στον γκρεμό για το χατίρι τους. Εντύπωση προσκαλούν και οι απαντήσεις στην ερώτηση τι είστε έτοιμοι να θυσιάσετε για χάριν της τρόικας και του μνημονίου, όταν σε πολύ μεγάλα ποσοστά οι απαντήσεις ήταν να τα δώσουμε όλα, σπίτια, χωράφια, αυτοκίνητα ακόμα και τα …εσώρουχα για την επιτυχία του θεόσταλτου μνημονίου και της «αγίας τρόικας» που έσωσε την χώρα.

Μεγάλα επίσης και τα θετικά ποσοστά για τους πολιτικούς μας στο σημαντικό ερώτημα για το ποιον θεωρείται πιο ειλικρινή πολιτικό. Εδώ φαίνεται πως υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός. Με μικρή διαφορά πρώτος έρχεται ο σύγχρονος εθνοσωτήρας μας, ο μέγας ΓΑΠ. Τι να πρωτοθυμηθεί κάνεις για την φοβερή και συγκινητική του ειλικρίνεια καθώς ότι είπε το έκανε με το παραπάνω. Το, «Θα σας κάνω Δανία του Νότου» ; το, «Τα λεφτά υπάρχουν» ; ή το, «έβαλα το πιστόλι στο τραπέζι» ; Πράγματι αστέρας της ειλικρίνειας και της τιμιότητας. Αλλά και ο σημερινός πρωθυπουργός παίρνει πολύ μεγάλα ποσοστά στην ειλικρίνεια του. Και εδώ τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, ότι «οι φόροι μειώνουν τα έσοδα άρα δεν θα βάλουμε νέους φόρους», ότι, «ποτέ δεν θα συνεργαστώ με το ΠΑΣΟΚ γιατί θα είναι σαν να το αθωώνω», τα τρομερά εκείνα.. Ζάπεια, όπου ο ελληνικός λαός έκλεγε συγκινημένος για τις εξαγγελίες του που όλες τις πραγματοποίησε μέχρι το τελευταίο γράμμα ; Φοβερά ποσοστά για το πιο κατάλληλος πρωθυπουργός. Άσε πια εκείνο τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ που μας έφερε 900.000 νέες θέσεις εργασίας. Ο Θεός να τον έχει καλά. 
Ενδιαφέρων έχουν επίσης και τα μεγάλα θετικά ποσοστά που συγκεντρώνουν κάποιοι πολιτικοί μας για την μεγάλη τους φιλοπατρία και τα εξόχως ισχυρά εθνικά τους αισθήματα. Πρώτη φυσικά είναι η διάσημη πλέον κ Ρεπούση. Πράγματι η κυρία αυτή ανακάλυψε την σωστή ερμηνεία του πατριωτισμού που είναι η αναγνώριση ότι οι Έλληνες είναι… ο αθλιότερος λαός της περιοχής και ότι έσφαζαν επί πέντε αιώνες τους καημένους τους Τούρκους, τους μοναδικούς φορείς πολιτισμού στην περιοχή μας. Αλλά υψηλά ποσοστά παίρνουν επίσης και οι μεγάλοι σύγχρονοι πατριώτες όπως η ευσεβέστατη κ Άννα Διαμαντοπούλου, η κ Δραγώνα, ο περίφημος κ Βαρβιτσιώτης, που ευθαρσώς αναγνώρισε το ύψιστο δικαίωμα του καθενός να καίει δημόσια την αισχρή ελληνική σημαία. Αλήθεια τι θα γίνονταν ο ελληνικός λαός χωρίς όλους αυτούς τους μεγάλους νεοπατριώτες ;
Εντυπωσιακά είναι και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για τα εθνικά μας θέματα. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό γύρω στο 85% επιθυμεί να κλείσουν το δυνατόν συντομότερα παραχωρώντας το μισό Αιγαίο με τα νησιά του και την ανατολική Θράκη στην Τουρκία, ενώ στην «Δημοκρατία της Μακεδονίας» γεωγραφική πρόσβαση στην Θεσσαλονίκη και φυσικά αναγνώριση του συνταγματικού της ονόματος. Όσον αφορά τα πετρέλαια του Αιγαίου και φυσικά να αναγνωρίσουμε τα «δικαίωματα» της Τουρκίας και να πάρουμε το ποσοστό που δικαιούμαστε δηλαδή όχι παραπάνω από 30%. Άλλωστε υπέρ αυτής της γραμμής δεν είναι και ο εθνοσωτήρας μας, ο ΓΑΠ ;
Όσον αφόρα τα οικονομικά θέματα ένα συντριπτικό 95% είναι υπέρ των μαζικών απολύσεων όχι μόνο στον δημόσιο τομέα αλλά και στον ιδιωτικό, να κλείσουν όλες οι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις για να έρθουν οι ξένες ενώ παράλληλα να ανοίξουν διάπλατα τα σύνορα για να έρθουν χωρίς κανένα εμπόδιο τα εκατομμύρια των Αφγανών, Πακιστανών, Μπαγκλαντεσιανών και άλλων φανατικών μουσουλμάνων για να… σωθεί η Ελλάδα και να δει άσπρη, (μαύρη), μέρα αυτός ο τόπος. Μεγάλα θετικά ποσοστά παίρνει και η άποψη να κλείσουν πλην ελαχίστων όλες οι εκκλησίες με την συνδρομή των πρόθυμων «προοδευτικών» και «δημοκρατικών» δεσποτάδων και φυσικά να κατέβουν όλα τα θρησκευτικά σύμβολα που προσβάλουν την θρησκευτική ελευθερία των μουσουλμάνων νέων κατοίκων αυτής της χώρας.
Αυτά τα υπέροχα για την μεγάλη αυτή δημοσκόπηση της περίφημης εταιρείας, «Κ.Ε.Ε.Η.», όταν ξαφνικά ξύπνησα γιατί το κουδούνι της εξώπορτας χτυπούσε με επιμονή. Έτρεξα ξαφνιασμένος να ανοίξω την πόρτα. Ήταν ο Δημήτρης που ήθελε να με αποχαιρετήσει γιατί θα έφευγε στην Γερμανία όπου είχε κλείσει συμβόλαιο εργασίας. –Τι να κάνω εδώ μου είπε αφού δεν υπάρχει κανένα μέλλον ; Και εγώ ζαλισμένος του απάντησα. -Μα Δημήτρη μου δεν είδες την τελευταία δημοσκόπηση ; Ο κόσμος είναι τρισευτυχισμένος με τα μνημόνια και την Τρόικα! Με κοίταξε περίεργα και χωρίς να πει τίποτα σήκωσε τις βαλίτσες του και έφυγε. Άλλος ένας Έλληνας επιστήμονας χαμένος για αυτή την χώρα.
Νάναι καλά οι δημοσκοπήσεις.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040