Τα πάνω κάτω στο χάρτη του λιανεμπορίου η συνεργασία ΑΒ – Shell.....

Για δεκαετίες ολόκληρες φορείς του λιανεμπορίου έρχονταν στο τραπέζι των συζητήσεων με υπουργούς Εμπορίου – και αργότερα Ανάπτυξης – και συζητούσαν το ενδεχόμενο επέκτασης του ωραρίου των σούπερ μάρκετ.
To θέμα ανήκει πια στο παρελθόν με την λειτουργία του πρώτου μίνι μάρκετ ΑΒ Shop & Go σε βενζινάδικο της Shell στα 
Βριλήσσια, -λειτουργεί με άδεια πρατηρίου- το οποίο θα παραμένει 24 ώρες το 24ώρο, επτά ημέρες την εβδομάδα ανοιχτό.
Και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα κατάστημα γειτονιάς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Α Β Βασιλόπουλος , με αφορμή την συνεργασία της με την Coral A.E. (δικαιούχου του σήματος Shell στην Ελλάδα), το πιλοτικό κατάστημα στα 85 τ.μ. του θα διαθέτει περισσότερους από 1.000 κωδικούς διαφόρων κατηγοριών: επιλεγμένα οπωροκηπευτικά και γρήγορες λύσεις φαγητού, γαλακτοκομικά, τυριά και αλλαντικά, παγωτά, επιδόρπια και κατεψυγμένα είδη, «παγωμένα αφεψήματα», προϊόντα κάβας και παγάκια, αλλά και επιλεγμένα απορρυπαντικά, καθαριστικά, χαρτικά, είδη ατομικής υγιεινής και περιποίησης. Παράλληλα το κατάστημα διαθέτει προϊόντα καπνού, καφέ, λιπαντικά αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας και πολλά αξεσουάρ για τους αυτοκινητιστές.
Ο σχεδιασμός της αλυσίδας είναι να λειτουργήσουν έως το τέλος του χρόνου άλλα τρία πιλοτικά καταστήματα η πορεία των οποίων θα δείξει εάν το μοντέλο θα επεκταθεί και σε άλλα πρατήρια, όπου υπάρχει δυνατότητα. Καραγιαννοπούλου Δέσποινα
Πηγή :Agronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040