Το «στημένο» ματς, απέτυχε….



Έπρεπε να γίνει ένα ματς, γιατί οι άλλοι κάνουν…
Βρέθηκε το γήπεδο (πως λέμε Mega) βρέθηκε (μετά από πολλές αναβολές) η ημέρα και η ώρα  (όχι την συνηθισμένη ώρα -11.45, αλλά 10.15, για να προλάβουμε τυχόν απρόοπτα), πετάχτηκαν  δεκάδες φύλλα χαρτιού –γράφοντας σβήνοντας, μέχρι να αρέσουν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις στον Πρόεδρο, φάνηκε εξ  άλλου και από τα χαρτιά που είχαν μπροστά τους και ενημερώνονταν και άρχισε το …ματς.
Το ματς έφτανε στο τέλος του και οι κερκίδες ήταν άδειες από κόσμο, γιατί οι παίχτες δεν έπαιζαν γι’ αυτούς, αυτούς τους αγνόησαν, τους κορόιδεψαν,  τους εξαπάτησαν.
Έπαιξαν –πάσες μεταξύ τους- για να πείσουν τους άλλους, τους …εξ’ αποδώ (ΔΝΤ, τρόικα, Μέρκελ, ΕΚΤ και το κακό συναπάντημα), ότι είναι καλά και υπάκουα παιδιά).
Αποτέλεσμα 21% (όσοι και λιγότεροι από τους δικούς τους).
Στην απέναντι γειτονιά, ένα άλλο ματς γνήσιο, ξεκάθαρο, τίμιο, χωρίς κείμενα, χωρίς Photoshop –που λέει και η διαφήμιση- και με παίχτες τον λαό, τον Έλληνα που στενάζει από τα βάρη του Στουρνάρη, του Βούρτσα του  και του Χάρου Θεοχάρου.
Πράγματι ήταν πολύ γνήσιο, ο καθένας έκανε την δική του ερώτηση στο δικό του  πρόβλημα και  έπαιρνε μια απάντηση καλή η κακή, υπήρχε ΔΙΑΛΟΓΟΣ με αυτόν που έγινε το ματς.
Αποτέλεσμα 23%.
Πέντε μονάδες μπροστά, όσο μια τοπική κοινωνία.
Έτσι πάνε μπροστά Γιαννάκο μου, πρώτα ο Έλληνας και μετά οι …Ανατροπές σου.  
Πηγή : citynews
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040